Můj čas na kafíčko

Konec pohádky! Chystají přísně tajný rozvod?

Můj čas na kafíčko

Velká zpěvačka se zoufale touží vrátit na pódium, ale na pokračování kariéry to už rozhodně nevypadá. Dojde jejímu manželovi trpělivost a uteče od ní?

Krunýř a výměna krve. Tak teď vypadá život Hany Zagorové (75), která mívala ještě nedávno diář plný koncertů. A přestože se snaží o optimistický úsměv, zažívají se Štefanem Margitou (65) opravdu krušné časy. Vážně už definitivně dozpívala?

Vlastně je dost zvláštní, že se neustále řeší návrat devítinásobné zlaté slavice na koncertní pódia, když by se u 99 % jiných lidí s její zdravotní konstelací hovořilo leda tak o přežití, dalších možnostech života se selhávajícím organismem a možná i o plném invalidním důchodu. Veřejnost si už tak zvykla na silnou vůli Hany Zagorové (75) a její souboj s vážným onemocněním, že stále řeší otázku, kdy konečně začne zase zpívat, přestože teď bojuje s trojnásobnou zdravotní zátěží. Tedy nejen se zákeřnou paroxysmální noční hemoglobinurií, ale ještě s postcovidovým syndromem a třemi nalomenými obratli po záhadném pádu na zem.

Zpívat naživo ji zkrátka dlouho nikdo neuslyší, pokud ještě vůbec, ačkoli

Zbývá vám 86% článku k dočtení. Nenechte si to ujít!
Přístup k celému článku získáte s PREMIUM předplatným.
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Pokud vám stačí odemknout pouze tento článek, můžete tak učinit okamžitě zasláním jediné SMS. Zašlete SMS ve tvaru "ctu clanek" na číslo 903 33 20. Během chvilky obdržíte číselný kód, kterým článek odemknete.
Cena SMS odeslané na číslo 9033320 je 20 Kč vč. DPH. Službu technicky zajišťuje Airtoy a.s. Infolinka: 602 777 555, www.platmobilem.cz.

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden