Můj kousek štěstí

Konec pohádky s Nedvědem?

Je možné, že pokud Méďa vytasí zásnubní prsten, půjde za ním kamkoli... Není načase to zkusit?

Jsou spolu více než rok. A některé zdroje tvrdí, že Dara Rolins (50) a Pavel Nedvěd (50) další nepřidají. Prý za to mohou jejich odlišné představy o společném životě.

Také se objevily zprávy, že zpěvačka fotbalistovi plně neodpustila údajný flirt s fanynkou, o němž se před časem vehementně diskutovalo. Hlavní rozpory ale mají být ohledně místa dalšího pobytu.

Grande Paolo by zřejmě nejraději zakotvil v milované Itálii. Tím spíš, když ho sportovní soud prozatím zprostil viny v údajných nekalých praktikách fotbalového klubu Juventus Turín, kde byl inkriminované době viceprezidentem.

Rolins ale o něčem takovém podle všeho nechce ani slyšet. V Česku má ze vztahu s muzikantem Matějem Homolou (49) dceru Lauru (15) a také rozjetý byznys.

Navíc nedávno v Praze partneři koupili hned čtyři pozemky na velmi lukrativním místě. Zde je ale asi další háček. Zatímco zpěvačka prý plánovala, že si tam postaví hnízdečko lásky, Nedvěd by podle některých spekulací stavěl jen kvůli následnému pronájmu.

Takto vlastní například dům ve Spojených arabských emirátech. Fotbalista se sice na začátku jejich vztahu nechal slyšet, že Dara je jeho vysněná partnerka. Pomalu to ale začíná vypadat, že ho nadšení opouští.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden