Můj kousek štěstí

Konec přátelství kvůli Ulici?

Hvězdy Ulice, Jaroslavu Obermaierovou (74) a Zdenu Hadrbolcovou (82) pojilo mnoho let pouto přátelství. Herečky si pravidelně volaly a pomáhaly si. Jenže s tím je zřejmě konec. 

Peníze dokážou nadělat mezi rodinou, ale i přáteli pořádnou paseku. Své by o tom mohly vyprávět stálice nekončeného seriálu Ulice, Jaroslava Obermaierová Zdenka Hadrbolcová. Skvělé herečky, profesionálky a kamarádky.

Pohár přetekl

Jenomže jakmile přijde na řadu otázka honorářů za jejich role, jdou veškeré kamaráčofty stranou. Vzhledem k tomu, že představitelka drbny Nyklové je na obrazovce více vidět, má údajně o něco vyšší příjmy ze seriálu než její kamarádka, která hraje pekařku Růženku. A to je prý důvod, proč se dlouholeté přítelkyně měly pohádat. Hadrbolcová podle svých kolegů měla už dlouho držet jazyk za zuby a právě kvůli zmiňovanému přátelství nic neříkat. Jenže v týdnech před nuceným ukončeným natáčením Ulice prý přetekl pohár její trpělivosti a bouchla doslova jako papiňák. Veškeré křivdy spojené s nižším ohodnocením za natáčení musely ven, což se pochopitelně Obermaierové ani trochu nelíbilo.

Pohár přetekl

Představitelka drbny Nyklové si je naprosto jistá, že si své peníze zaslouží, naopak by prý mohla dostávat ještě víc než dosud! K rozčilení Hadrbolcové měla přispět skutečnost, že Obermaierová má prý, pokud jde o její honorář, žádat ještě o jeho zvýšení. Jsou to bezesporu právě peníze, které drží herečku v seriálu. Sama už několikrát zdůraznila, že by si ve svém věku už zasloužila klidný důchod. S hraním ale přestat nemůže, protože musí živit nejen sebe, ale také svého nemocného syna Jaroslava (39). Ten sice něco málo do rodinné kasy přispěje, ale žádná velká sláva to není a z důchodu by oba vyžili jen sotva. Obermaierová se navíc sama potýkala v poslední době s vážnými zdravotními problémy. Zlostné řeči, které má Hadrbolcová na adresu své někdejší kamarádky mít, nechávají prý Jaroslavu celkem v klidu. Nemá prý potřebu se před někým ospravedlňovat nebo cokoli vysvětlovat.

Bez ní by seriál nebyl tím, čím je

Navíc herečka si je dobře vědoma toho, že je to právě ona, kdo je nepochybně nedílnou součástí seriálu a bez ní by ztratil jistý šmrnc. Diváci ji zbožňují, a řada z nich se s ní dokonce ztotožňuje. Kdyby v Ulici skončila, mohl by seriál přijít o značnou část svých příznivců a to si jeho tvůrci nemohou dovolit. Je tak pravděpodobné, že pokud si opravdu Obermaierová řekne o vyšší honorář, dostane ho. A to je něco s čím se Hadrbolcová údajně jen těžko smiřuje, ona totiž podobnou pozici rozhodně nemá.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden