Moje sladké tajemství

Konec společného bydlení?

Nad jejich manželstvím se momentálně vznáší mrak nejistoty. Modelka Taťána Kuchařová (31) a hudebník Ondřej Gregor Brzobohatý (35) opustili luxusní hnízdečko lásky a asi žijí odděleně!

Zvrat ve vztahu slavného páru přišel celkem nečekaně. Už teď je ale jasné, že mezi nimi není něco v pořádku. Táťána Kuchařová (31) a Ondřej Brzobohatý (35) se odstěhovali ze svého milovaného podnájmu v centru Prahy.

Bydleli v něm celé roky a pár týdnů před Vánocemi si narychlo sbalili kufry. Nejpodivnější na tom ale je, že stěhováci rozváželi věci na dvě odlišné adresy. Našel si snad každý z nich nový byt? Mohlo by to naznačovat, že přišla velká partnerská krize, a že ještě nedávno zamilovaný páreček jde od sebe? Vzala tak velká láska opravdu za své? Oficiálním důvodem jejich stěhování má být to, že se majitelé bytu rozhodli nemovitost prodat.

Proč nechtěli koupit hnízdečko, kde spolu roky šťastně žili?

V tom případě je s podivem, že tak luxusní mezonetový byt, který údajně vyjde na 30 milionů, manželé nekoupili. Buďto tedy Taťána, která se v poslední době věnuje spíše charitě než práci, nevydělává dost peněz na to, aby se o hypotéku se svým manželem dělila, nebo se v blízké budoucnosti provalí tajemství, že se manželé v tichosti rozvedli.

O novém bydlišti navíc nedali nic vědět, a to ani svým fanouškům. Což je zvláště u Kuchařové, která se velmi ráda a často chlubí, dost zvláštní..

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden