Můj čas na kafíčko

Konec války dvou kamarádů!

Po třech letech nevraživosti došlo na Bertramce k zásadnímu usmíření.

Dlouhých čtyřicet měsíců byl zpěvák Milan Drobný (74), dříve velký kamarád Karla Gotta (79), v rezidenci Gottových nezvaným hostem. V prosinci 2015 mezi nimi došlo k rozkolu. Drobný tehdy médiím prozradil, že se stav Mistra, který tou dobou válčil s rakovinou mízních uzlin, zlepšil.

Karlova manželka Ivana Gottová (43) ho důrazně upozornila, že jen ona může sdělovat takové informace. Drobný pak prohlásil, že Ivana nechala jeho číslo v telefonu Karla zablokovat. A tak Drobný přestal být zván na Gottovy akce a veškeré kontakty byly zpřetrhány.

Čas ale rány zhojí, a tak Ivana pozvala Drobného na posezení při snídani. Tady se oba spolužáci z konzervatoře konečně usmířili. „Byl jsem na Bertramce asi po čtyřech letech. Jsem moc spokojený, viděl jsem, jak se Ivana o Karla hezky stará.

Navíc mi vysvětlila, že ho tenkrát skutečně upozornila, že má nepřijaté hovory,“ prozradil Drobný. K snídani prý byly palačinky, do kterých Drobný přivezl džem z rybízu z vlastní zahrádky. Karel s Milanem jsou kamarádi šedesát let.

Jejich historky tak budou v knize, která vzniká ke kulatinám Karla Gotta..

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden