Můj čas na kafíčko
Konec vášnivé lásky s Prachařem?
Konec vášnivé lásky s Prachařem?

Ještě nedávno vypadali jako páreček zamilovaných puberťáků, ale teď se v českém showbyznysu spekuluje o rozchodu. Hvězdný pár ze seriálu Dvojka na zabití 2 Sara Sandeva (27) a Jakub Prachař (41) už několik týdnů nemají tvořit pár.

Už to nemohla dál vydržet?

Půvabná herečka se podle našich informací měla poslední dobou ve vztahu dusit, a konec byl tak jediným řešením. Začalo jí snad vadit, že s Prachařem tráví každou chvíli svého života? Z informací, které má naše redakce k dispozici, to bohužel vyplývá.

Jakub Prachař (41).

Skoro pořád byli spolu

Fakt je, že zejména během uplynulého léta spolu byli snad pořád. Nejenom že nedávno dotočili druhou řadu seriálu Dvojka na zabití, ale také vstoupili do dalšího projektu.

„Pracovní název je Jakub a Sara,“ odhalil herec, že budou mít s partnerkou svůj seriál. Sara Sandeva přitom v minulých letech byla zvyklá, že má vedle sebe úspěšné fotbalisty, se kterými tolik času netrávila.

Vztah na dálku jim fungoval

Několik let byla partnerkou fotbalisty Václava Černého (26), který v té době kopal za slavný Ajax Amsterdam, jenže na jaře roku 2017 se rozešli. Poté skončila v náručí fotbalisty Jana Sýkory (30) ze Slavie.

Byla z něj úplně vedle

Dokonce se spolu ukázali na galavečeru ke 125. výročí založení druhého nejúspěšnějšího pražského klubu. „Lásko, jsem šťastná, že ti mohu být oporou,“ napsala Sandeva na sociálních sítích.

„Moc děkuji své lásce Saře za podporu,“ opětoval jí Sýkora a vypadalo to na vážný vztah. Vydrželo jim to ale několik měsíců a pak Sandeva ohlásila návrat k Černému.

Vrátila se ke svému osvědčenému ex

„My jsme spolu už pět let, což málokdo ví. Je to skvělé, i když jsme neustále na cestách,“ uvedla tehdy a nejspíš tak trochu zapomněla na těch pár měsíců, které strávila s jiným fotbalistou. Možná se tak křehké tmavovlásce po životě se sportovci zasteklo, a kdoví, možná v náručí jednoho dalšího skončila.

Pravda ale je, že je to všechno stále v rovině spekulací a oficiálně je dodnes partnerkou Jakuba Prachaře. Snad se tak brzy ukáže, že se nerozešli, a třeba se naopak Sandeva pochlubí zásnubním prstýnkem na ruce. Koneckonců o svatbě těch dvou se také v minulosti hodně napovídalo, a dokonce i o dětech. Jak to ale mezi nimi dopadne ukáže až čas.

Související články
Když se nedávno začalo mluvit o rozchodu Zuzany Vejvodové (44) a jejího IT specialisty, kterého roky tajila, nikoho to příliš nepřekvapilo. Nečekané ale rozhodně je, že by důvod rozchodu mohl mít jméno Filip Blažek (51). Hrají spolu v seriálu Jedna rodina a nedávno se mluvilo o tom, že herec a jeho manželka Jolana Blažková (44) nemají nejlepší období. Co když byla […]
Půjčit kamarádce muže? Tak ochotná byla herečka Petra Nesvačilová (38) ze seriálu Jedna rodina, ačkoli se tak stalo poněkud nechtěně a za téměř až bizarních okolností. Když se totiž potkala před lety na jednom natáčení s kolegyní Hanou Vagnerovou (41), režisér je pobídl, ať si na kameru zkrátka o něčem povídají. Jak už to tak v práci mnohdy […]
Můj kousek štěstí / 8.10.2024
Zásnuby ano, svatba ne? Herečka ze seriálu Jedna rodina se ani po třech letech od zásnub svatby s Michalem Topolem (38) nedočkala. Naposledy se o termínu veselky spekulovalo před pár týdny, jenže zase nic. Podle mnohých je pro Alici Bendovou (50) bolestné stále nasazovat úsměv a tvrdit, že do toho něco vlezlo. Jednou se chtěli […]
Je potřetí vdaná, některé hlasy však naznačují, že se u herečky ze seriálu ZOO schyluje rozvodu. Jana Švandová (77) je totiž stále plná energie, která z ní čiší, kamkoli přijde. Jenomže se zdá, že se to doma příliš nesetkává s pochopením. Její manžel Pavel Satorie (75) by s ní asi chtěl držet krok, jenže chtít někdy samo o sobě […]
reklama
V premium článcích najdete to nejlepší z našich časopisů
Pondělí Běžte svému štěstí naproti
Středa Časopis, který vás naladí do pohody
Středa Týdeník o všem, co hvězdy tají
Čtvrtek To nejlepší, co si ke kávě můžete dát
Čtvrtek Konečně časopis, se kterým vyhrajete
Časopis se kterým minulost nestárne
Nezapomenutelné a milované hvězdy
Můj čas na kafíčko speciál
Extra porce příběhů ze světa slavných
Časopis, který ženám rozumí
Naše časopisy si můžete také výhodně předplatit!
Nenechte si ujít další zajímavé články
reklama

O nás

Jedinečný web, který Vám přináší aktuální zprávy ze světa slavných osobností. Můžete poznat skutečné životy populárních herců, zpěváků či jiných známých celebrit. Odhalit strhující životní story slavných hvězd, jejich lásky, prohry, vítězství, spalující vášně, bolestné rozchody, i usmíření a osudové vzestupy i pády těch největších českých i světových legend.

Vaše redakce

Copyright © RF-Hobby.cz
Provozovatel: RF HOBBY, s. r. o., Bohdalecká 6/1420, 101 00 Praha 10, IČO: 26155672, tel.: 420 281 090 611, e-mail: sekretariat@rf-hobby.cz