Můj kousek štěstí

Konec velké lásky

Říká, že nyní začíná žít nový život... Přijde s novým životem i další muž?

Tak tohle nikdo nečekal! Krásná modelka a moderátorka Iveta Vítová (39) se rozvádí s manželem.

Na společenské akci v pražském obchodním centru se Iveta Vítová (39) rozená Lutovská ukázala vyhublá a bledá jako stěna. Bylo to v den jejích třicátých devátých narozenin, a zdá se jasné, že veselé tedy určitě nebyly.

Česká miss 2009 zkroušeně přiznala, že její manželství s podnikatelem Jaroslavem Vítem (46) dospělo ke krachu, a to synovi Matějovi ještě není ani rok. Co se jen mohlo stát, že dvojice přikročila k rozvodu, nehledě na to, že mají tak malé děcko? A také nesmíme zapomenout na dceru Anetu (8).

„Máme doma problémy, rozešli jsme se a není to vůbec jednoduché. Nechci to rozebírat do detailů, ale je to velký problém,“ smutně prohlásila moderátorka Televizních novin.

Byla vyhublá na kost a působila dojmem člověka, kterému se zbořil celý svět. Místo, aby si vychutnávala neopakovatelné radosti mateřství, je zlomená žalem. Iveta, jež získala na Miss Universe na Bahamách osmé místo, se vdávala v září roku 2011 v pardubickém zámku.

Svatba se zhruba devadesáti hosty a hostinou v luxusním areálu golfového klubu stála půl milionu korun. Jak to vypadá, byly to vyhozené peníze. Kolik asi bude stát rozvod?

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden