Můj čas na kafíčko

Konec velké lásky Gregorové! Dostal zajíček Koptík košem?

Gregorová řekla, že svatba nebude a zakázala milenci chodit s ní do společnosti! Prokoukla ho?

Nejsledovanější český pár s největším věkovým rozdílem si za posledních pár měsíců prošel všemi stádii vztahu. Začali spolu chodit, zasnoubili se a zásnuby zrušili. Jak se vztah Hany Gregorové (64) a Ondřeje Koptíka (31) bude vyvíjet dál?

Snad každý týden má jejich vztah nové pokračování. Nejdřív přišel pár s tím, že jsou oficiálně spolu, pak že se zasnoubili tři tisíce metrů nad mořem, nakonec prý ze zásnub sešlo a teď dokonce Hana Gregorová prohlásila, že se vůbec vdávat nebude. Co z toho je vůbec pravda, a co lež? Že by svého zajíčka Ondřeje Koptíka (31) nemilovala? Proč by mu ale pořizovala automobil za statisíce korun? Možná daly Haně Gregorové (64) děti ultimátum, buď si Koptíka vezme a přijde o ně, nebo bude jejich vztah držet pouze v milenecké rovině a oni to zkousnout. Dosáhne Koptík svého a bude bohatý a slavný nebo ho Gregorová prokoukla, a proto se nechce vdávat?

Řekla mu své: NE!

Před pár dny se objevila zpráva, že Gregorová ruší zásnuby a dokonce potvrdila, že při žádosti o ruku řekla ne! „Já jsem neřekla ano, protože jsem byla strašně zaskočená. Byla jsem asi ve výšce 3000 metrů, bojím se výšek, nesnáším hory. Nepotřebuji se na vztah zasnubovat ani vdávat v mých letech,“ vysvětlila důvod odmítnutí žádosti o ruku. Všichni se ale ptají, zdali je její věk skutečně důvodem k tomu, že se nechce vdávat. Jistě nepřizná, že je hlavním důvodem právě Koptík a jeho touha po slávě. Ale i když svatbu odmítla, pár zůstává i nadále spolu. To dokazuje i to, že nedávno koupila svému milému luxusní automobil v hodnotě více než půl miliónu korun! Poštvala proti sobě celou rodinu O tom, že je Gregorové pozornost médií a novinářů nepříjemná, není nejmenších pochyb. Například v létě se nechali nachytat na jednom z maďarských koupališť. A na páru bylo vidět, že si svou vzájemnou lásku užívají naplno. „Kdybych nebyla tak silná, už dávno ležím na psychiatrii. Hraju divadlo, dřu jako kůň a nikoho nezajímá nic jiného než můj mladý zajíček. Nezlobte se, ale nechci o tom už víc hovořit,“ rozohnila se.

Hana Gregorová, přítel Ondřej Koptík

Poštvala si proti sobě celou rodinu

To ale ještě nevěděla, co všechno ji čeká! Dnes lze směle tvrdit, že jsou s Ondřejem Koptíkem nejsledovanějším českým párem. A to není vůbec pochuti jejím dětem. Navíc se o jejich vztahu dozvěděly z médií! Dcera Rola Brzobohatá (38) z toho neměla pražádnou radost. „Tohle nemá cenu komentovat, je mi to celé jedno…,“ vyjádřila se k novému vztahu své matky. „Od začátku to mezi Rolou a mladým milencem hodně skřípe. Myslela totiž, že je to jen chvilková záležitost, která se přežene, jenže teď už v dálce znějí svatební zvony,“ nechal se v létě slyšet dobrý kamarád Gregorové. Od té doby se hodně věcí změnilo, ale stejně jako pár zůstávají nadále.

To, že její matka randí s mladým kolouškem, zjistila dcera Rola z médií.

Srazila Koptíkovi hřebínek?

Aby Gregorová dala všem najevo, že nechce mít s Koptíkem veřejný vztah, ale čistě soukromý, prozradila, že svému milenci zakázala kdekoliv s kýmkoliv o jejich vztahu mluvit. Navíc od jisté doby se s Koptíkem nechce objevovat na oficiálních společenských akcích. „Jsou spolu, ale Ondřej má nůž na krku. Nesmí o ní s nikým mluvit, Hana si nepřeje ani to, aby se s ní někde veřejně objevoval,“ prozradil známý páru. Proto má Koptík nejspíš utrum. Když už si konečně myslel, že má bohatství i slávu nadosah, Gregorová mu srazila hřebínek. Teď je jen otázkou času, kdy a jestli vůbec Koptíkovi dojde, že s herečkou díru do světa zřejmě neudělá. Možná mu ale bude stačit, když si ho bude vydržovat. Sem tam nějaký ten drahý oblek, elektronika, co rok nové auto a bude mít vystaráno.

Kdo se bude smát naposledy?

Teď nezbývá než čekat, zdali ti dva zůstanou skutečně spolu a celému národu dokážou, že se skutečně milují, anebo se za pár týdnů nebo měsíců rozejdou a ti, co si mysleli, že je jejich vztah založený na všem jiném, jen ne na lásce, dostanou za pravdu. Gregorová by ale v každém případě měla myslet na to, že rodina musí zůstat vždy na prvním místě, a rozhodnout se, zdali jí Koptík stojí za to, aby kvůli němu celou rodinu rozvrátila. On to kvůli ní sice s tou svou udělal, ale jemu se nabízela mnohem slibnější budoucnost. Platí to ale i naopak? Čeká Gregorovou s Koptíkem lepší budoucnost? Petra Janů má pro Gregorovou pochopení Někomu může připadat věkový rozdíl mezi Hanou Gregorovou a Ondřejem Koptíkem normální, jiní se nestačí divit a nechápou, co Koptík na o tři a třicet let starší ženě vidí. Jak se ale říká, lásce neporučíš. Penězům a slávě také ne. „Je dospělá ženská, on také není pod zákonem, oběma to vyhovuje, tak nechápu, co je na tom nepochopitelného. Rozumím, zatím platí obecné pravidlo, že by ženská po šedesátce měla mít rozum a chovat se podle toho. Hm. Ale podle čeho,“ obhajuje Gregorovou zpěvačka Petra Janů (63). Zatímco u Gregorové by se to dalo brát tak, že jí lichotí zájem mladých mužů a zvyšuje si tím sebevědomí, z pohledu Koptíka je to už o něco složitější. Buď je skutečně na starší ženy, anebo mu jde o úplně něco jiného. Vzhledem k tomu, že mezi jeho bývalou ženou a jím takový věkový rozdíl rozhodně nebyl, připadá v úvahu spíše ta druhá možnost. A na to může Gregorová jednoho dne tvrdě doplatit.

Petra Janů

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden