Můj čas na kafíčko

Konec velké lásky kvůli kolegyni?

Jedno z nejdelších a nejstabilnějších manželství českého showbyznysu, které mají Jana (71) a Viktor (72) Preissovi, stojí ve skutečnosti na vratkých nohách. Nebýt Janiny tolerance, pochopení a síly, bylo by zřejmě všechno jinak. Rodina si kvůli jeho dávné nevěře prošla peklem, ale přesto spolu zůstali. Jana ukázala velkou sílu a Viktorovi nevěru odpustila. Jenže teď je jejich manželství opět ohroženo.

Viktor je velice charismatický muž, takže není divu, že o něj mají ženy zájem. A ani v zralém věku neztrácí šarm. Naopak, působí přitažlivěji. Toho si všimla i herečka Klára Melíšková (47), která si s ním zahrála zamilovaný pár v detektivním cyklu Detektivové od Nejsvětější Trojice.

Zakoukal se do mladší herečky?

Velmi si spolu rozumějí a mezi natáčením spolu trávili spoustu času. Bylo tedy jasné, že si kápli do noty jak po herecké stránce, tak i po té lidské. V hledáčku kamery to chvílemi skoro vypadalo, jako by tvořili pár. Dá se říci, že byli jako jedno těla, jedna duše a nebylo snadné poznat, kdy vlastně ještě kamera běží, a kdy už ne. „Do Viktora jsem byla zamilovaná už jako holčička, když hrál v Nemocnici na kraji města. Věděla jsem, že je hrozně fajn, vstřícný a skvělý herec,“ řekla herečka. Melíšková je nyní po rozpadu svého manželství už delší dobu sama a své sympatie k herci se ani nesnažila skrývat. Takže z její strany by bylo možné i něco víc, ale u Preisse to zase tak horké nebude. Ten by prý svoji manželku už nikdy nepodvedl. Už jí nechce ublížit a trápit. Stačí, že už mají velké trápení se synem Martinem (46).

Velké trápení kvůli jedinému synovi

Ten je na tom zdravotně stále špatně. S psychickými problémy se potýká řadu let. Trápí ho vleklé deprese, úzkosti, a dokonce se pokusil i o sebevraždu. Jeho rodiče se o něj pochopitelně moc bojí. Viktor syna osobně vozí do psychiatrické léčebny v Jemnicích na Třebíčsku. Martinova manželka je z toho zdrcená, ale snaží se to zvládat. Ona i Preissovi rodiče jsou Martinovi oporou a věří, že jednou onoho démona depresí přemůže. I když už bude muset brát celý život léky.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Štítky:

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden