Můj čas na kafíčko

Konec velké lásky? Proč už spolu Doležalová se Zelinkou nechtějí tančit?

Začalo to slibně, pokračovalo to ještě lépe a na konci z toho byla obrovská láska. Teď je ale mezi vítězkou minulého ročníku taneční soutěže StarDance Marií Doležalovou (29) a tanečníkem Markem Zelinkou (29) definitivní konec! Alespoň tedy co se tancování týče.

Kvůli tanci se totiž podle přátel a známých začali neuvěřitelně hádat. Každý má údajně jiný názor na taneční figury a tak jsou schopni se kvůli nim také neuvěřitelně pohádat. Není to snad jen první krok k tomu, aby se začali hádat i v soukromí? Vydrží jejich vztah první větší krizi?

Tancovat už spolu nebudou

„Všechno v pořádku, je to krásný. Tancujeme na plesech, ale jinak v soukromém životě se vyhýbáme tomu, abychom spolu cokoliv trénovali, protože to není harmonické, i když je to v dobrém, je to maso. Skončili jsme u toho, že spolu budeme raději chodit než tancovat,“ nechala se slyšet Doležalová. Protože mají oba každý týden bezpočet tanečních akcí, nedělalo by dobrotu, kdyby se pořád hádali. Možná tak budou mít i víc času pro sebe a na divadlo, ve kterém teď oba tráví většinu svého času. Ovšem není vyloučeno, že se brzy nezačnou hádat i kvůli něčemu jinému, než je tancování.

Poznali se při tanci. Teš se ale z tance stala překážka!

Odmítl účast ve StarDance

Tanečník Marek Zelinka dokonce musel letos odmítnout účast ve StarDance, protože kvůli jiným aktivitám mu na tancování zkrátka nezbýval čas. „Musel jsem nabídku znovu tančit ve StarDance s lítostí odmítnout. Naskytly se mi jiné příležitosti v divadlech na jiných projektech, takže jsem rozhodl tomu dát přednost. Zkouším v Divadle bratří Formanů nové představení. Šel jsem prostě vstříc novým nabídkám, které přišly díky StarDance,“ vysvětloval tanečník. Že by přemýšlel nad tím, že s tancem sekne nadobro? Snad kvůli své vyvolené? Nebo tančit nepřestane a chce se jen víc věnovat společným projektům s Maruškou? Jen aby si brzy nezačali jít na nervy.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden