Moje šťastná hvězda

Konec velkého přátelství?

Zatímco oblíbená herečka Eva Holubová (62) neví, kam dřív skočit, Bohumil Klepl (62) je rád za každou malou pracovní nabídku.

Proslýchá se, že jejich velkolepé přátelství mělo přednedávnem ohrozit chování slavného herce. Co provedl tak strašného?

Byli pořád spolu!

Jak už všichni jistě vědí, Bob a Eva si spolu zahráli v několika filmech a divadelních představeních. Před několika lety se z nich stali velmi dobří přátelé, kteří o sobě vědí úplně všechno.

Už několikrát si navzájem pomohli a byli si psychickou oporou, když tomu druhému bylo zrovna nejhůř. Pokaždé když se rozhádali a měli mezi sebou krizi, vždy ji dokázali vyřešit. Teď je jejich problém asi už neřešitelný.

Má zase problém a potřebuje pomoc?

Klepl se všem svěřil, že se v minulosti několik let léčil s alkoholismem. „Nestydím se za to. Dodnes chodím na sezení a pomáhá mi to,“ prohlásil nedávno v jednom rozhovoru. Teď je vše ale zřejmě úplně jinak.

V jeho okolí se začalo říkat, že měl do toho znovu spadnout. To mělo silně rozhodit jeho nejlepší kamarádku a kolegyni Holubovou, která ho tehdy držela nad vodou. Klepl ji prý svým chováním zklamal. Sama také kdysi propadla alkoholu a ví, jaké to může mít následky.

Má šanci to ještě napravit? I tentokrát mu chtěla pomoct, jenže zjevně neúspěšně. Chce si to asi vyřešit všechno sám. Je jen otázka, zda to zvládne, neboť má odmítat i odbornou pomoc.

Je skoro bez kšeftů

Mnozí si myslí, že důvodem jeho návratu k pití je nedostatek práce. Je známo, že nikdy neměl o práci nouzi, a tak kolikrát na alkohol ani neměl čas. Jediné, co teď dělá, je loutkové divadlo ve Studiu DVA. Vysílá totiž živé představení na sociálních sítích pro děti.

To mu zřejmě nestačí, protože se svěřil, že měl požádat několik svých přátel režisérů, zda by ho neobsadili do nějakého projektu. Podle všeho se mu zatím nepodařilo nic vyjednat. Vzdá to a bude zase na dně?

Přijde o všechno?

Ani jeho přítelkyni už prý nebaví dívat se na to, jak se Klepl ničí. Pokud takhle bude pokračovat, je dost možné, že nakonec přijde nejen o práci, ale i o dvě ženy, bez kterých si život nedovede přestavit.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden