Moje šťastná hvězda
Konec zářné kariéry
Patřívala k nejoblíbenějším herečkám. Proč už tomu dnes tak není a co ji tak změnilo?
Konec zářné kariéry

Stahují se nad kariérou EVY HOLUBOVÉ (60) černá mračna? Přestože nyní hraje v novém seriálu, velkou roli nedostala. Proč? Už o ni snad není zájem, nebo za to může úplně něco jiného?

Kdysi patřila k nejoblíbenějším českým herečkám. Dnes Eva Holubová (60) ale údajně zápasí o holé přežití. Doby, kdy byla spojována s hereckým kolegou a svým nejlepším kamarádem Bobem Kleplem (61), jsou rovněž minulostí.

Kdysi nerozlučná dvojka se zřejmě před více než rokem rozpadla. Klepl už podle všeho rovněž nepatří mezi nejoblíbenější herce. V seriálu už si nezahrál dlouhé tři roky a ve filmech dostává jen malé role. To Holubová je na tom co se týče seriálů lépe, přesto si vyskakovat nemůže.

Spoustu času tráví v zahraničí

Poslední roky totiž hraje v seriálech a filmech, které nejsou divácky příliš úspěšné. Na nedostatek peněz si přesto nestěžuje, neboť stále patří k nejlépe placeným herečkám v Česku. Výše jejího denního honoráře údajně mnohdy dosahuje sedmnácti tisíc korun. A to vůbec není málo.

Rozvázali staré přátelství

Někteří její kolegové zastávají názor, že se Holubové dařilo hlavně v éře, kdy si ji lidé spojovali právě s Bobem Kleplem. Mnozí si o nich dokonce mysleli, že tvoří skutečný partnerský pár. Tak byli sladění. Před více než rokem totiž nastal zlom. Bob Klepl měl v létě roku 2018 autonehodu, respektive vyboural se na svém oblíbeném skútru.

A od té doby už nic není jako dřív. Kolegové několik měsíců po nehodě prohlašovali, že se z něj stal zcela jiný člověk. Kdysi tak společenský herec se najednou všem začal vyhýbat a tím zřejmě utrpělo i jeho přátelství s Holubovou. Ačkoli spolu v divadle stále hrají, filmoví i seriáloví režiséři na ně pomalu zapomněli.

Starší ročníky ji nechápou

Život i kariéru Evy Holubové hodně poznamenala i sociální síť. Před dvěma lety v létě, když trávila dovolenou na svém oblíbeném italském ostrově Sicílii, totiž objevila jejich kouzlo a od té doby nedá telefon z ruky a o všem, co se děje v jejím životě, informuje své fanoušky právě touto cestou.

Díky tomu ji začalo během pár dní sledovat více než sto třicet tisíc lidí. Jenže ty opravdové fanoušky, kteří sledovali její kariéru od samého počátku a pro které byla tou nejlepší herečkou, od sebe odehnala. Jde totiž zejména o starší ročníky, jež na sociální sítě vůbec nechodí. Naopak se na herečku rádi přijdou podívat do divadla nebo do divadelní kavárny.

Už není, co bývala

Jenže Holubová teď už na vysedávání v kavárnách nemá čas. Sama přiznala, kolik času jí sociální sítě zabírají a že nedělá nic jiného, než že pracuje nebo se fotí či natáčí videa. Pro mnohé její vrstevníky je to něco zcela nepochopitelného. Avšak údajně i kolegové se shodují na tom, že Eva už není, co bývala.

Veselá kopa, která je pro každou legraci a s níž byla radost spolupracovat. A právě tato změna může mít vliv i na její kariéru a také to může být důvod toho, proč ji tvůrci obsazují jen do druhořadých rolí. Na nic totiž nemá čas, a proto se odmítá učit dlouhé texty.

Hraní na druhém místě?

A kdykoli se objeví v novém seriálu nebo filmu, byť jen na chvíli, ihned se strhne lavina diskusí, kam se poděla ta stará dobrá Eva, která kdysi dokázala z každého byť sebehoršího filmu udělat film mnohem „koukatelnější“.

Hraní už pro ni totiž údajně není to, co kdysi. Teď jsou to fotografie a videa. Jenže ty jí zatím složenky nezaplatí.

Předchozí článek
Související články
UMarešových nikdy není nuda. Své fanoušky stále baví a ti netrpělivě každý den očekávají, kdy zase Leoš Mareš (48) přijde s nějakou novinkou. Když se nedávno obarvil na blond, lidé nestačili zírat. Teď vypadá, jako by mu bylo sotva třicet. Na svou dceru je pyšný Navíc se často a rád na sociálních sítích chlubí svou rozkošnou dcerkou Alex (2), o které se […]
Moje šťastná hvězda / 7.9.2024
Pro emigraci se Pavel Kříž (63) rozhodl krátce před revolucí, protože chtěl začít jinde a jinak. Představitel Śtěpána z oblíbených „Básníků“ Pavel Kříž (63) se přes Anglii vydal do Kanady, Doma sice přerušil slibně rozjetou kariéru, ale nenacházel v ní potřebné uspokojení. A to, že byl známý, mu nepomohlo ani u soudu, kde byl tehdy v nepřítomnosti odsouzen na […]
Moje sladké tajemství / 7.9.2024
Když oznámila herečka Patricie Pagáčová (35) z Jedné rodiny rozvod s manželem Tiborem (33), říkala, že v tom nikdo třetí není. Nedávno ale byla viděna na ulici s tajemným mužem s plnovousem a usmívala se od ucha k uchu. Dokonce je někteří potkali na romantické procházce, ze které zamířili do domu staronové posily Ulice, od kterého už má její údajný nový objev […]
Před pár měsíci si Veronika Petruchová (30) pořídila parfém s feromony, aby nalákala toho pravého. A není to poprvé, co se šušká, že má blízko ke kolegovi Martinu Čermákovi (32)! Dělala mu vrbu Ten je trojnásobným otcem a doma má hudebnici Simonu Šteruskou (36). V poslední době měli ale prožívat partnerskou krizi. Obstarávání početné rodiny dá zabrat […]
reklama
V premium článcích najdete to nejlepší z našich časopisů
Pondělí Běžte svému štěstí naproti
Středa Časopis, který vás naladí do pohody
Středa Týdeník o všem, co hvězdy tají
Čtvrtek To nejlepší, co si ke kávě můžete dát
Čtvrtek Konečně časopis, se kterým vyhrajete
Časopis se kterým minulost nestárne
Nezapomenutelné a milované hvězdy
Můj čas na kafíčko speciál
Extra porce příběhů ze světa slavných
Časopis, který ženám rozumí
Naše časopisy si můžete také výhodně předplatit!
Nenechte si ujít další zajímavé články
reklama

O nás

Jedinečný web, který Vám přináší aktuální zprávy ze světa slavných osobností. Můžete poznat skutečné životy populárních herců, zpěváků či jiných známých celebrit. Odhalit strhující životní story slavných hvězd, jejich lásky, prohry, vítězství, spalující vášně, bolestné rozchody, i usmíření a osudové vzestupy i pády těch největších českých i světových legend.

Vaše redakce

Copyright © RF-Hobby.cz
Provozovatel: RF HOBBY, s. r. o., Bohdalecká 6/1420, 101 00 Praha 10, IČO: 26155672, tel.: 420 281 090 611, e-mail: sekretariat@rf-hobby.cz