Moje sladké tajemství

Konec života na vysoké noze. Ocitla se na dně?

Moje sladké tajemství

Přítel ji po dlouhých 10 letech požádal o ruku. Proč až teď?

Herečka a moderátorka Alice Bendová (47) má život, který jí může kdekdo závidět. I když jí táhne na padesát, stále vypadá skvěle.

Díky tomu má i o 12 let mladšího fešáka. Jeho si hýčká v krásné vile nebo letním sídle na Kanárech. Jenže v poslední době se v jejím životě mnohé změnilo...

I když herečka Alice Bendová (47) působí jako holka do nepohody, celý život byla zvyklá na standard tzv. na vyšší noze. Vdaná byla za bývalého hokejistu a podnikatele Václava Bendu (45), po jehož boku finančně nejspíš nestrádala.

Role potvor vynášely

Když se Alice v roce 2004 proslavila seriálem Rodinná pouta, veřejnost ji vnímala jako nafoukanou nejen skrze její postavu proradné Simony. Na různých večírcích se Alice objevovala v drahém oblečení a bylo vidět, že svět luxusu jí není cizí.

Tento životní standard si drží už dlouhé roky a uměla si na něj vydělat i sama. Poslední rok pandemie ale zjevně zcela zasáhl

Zbývá vám 84% článku k dočtení. Nenechte si to ujít!
Přístup k celému článku získáte s PREMIUM předplatným.
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Pokud vám stačí odemknout pouze tento článek, můžete tak učinit okamžitě zasláním jediné SMS. Zašlete SMS ve tvaru "ctu clanek" na číslo 903 33 20. Během chvilky obdržíte číselný kód, kterým článek odemknete.
Cena SMS odeslané na číslo 9033320 je 20 Kč vč. DPH. Službu technicky zajišťuje Airtoy a.s. Infolinka: 602 777 555, www.platmobilem.cz.

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden