Moje sladké tajemství

Konečně bude zase vydělávat

I když netrpí nouzí, peníze jí chyběly.

Je pravda, že herečka Bára Munzarová (49) si na úplnou nouzi asi nikdy stěžovat nebude. I když by neměla role, celé rodině Munzarových patří činžovní dům na pražských Vinohradech za desítky milionů korun, který ji na nájmech může slušně uživit.

Což se nyní nejspíš hodilo. Na vynucené koronavirové pauze si herečka pochvalovala, že si s manželem Martinem Trnavským (51) uvědomili, jak moc nutně potřebovali zastavit a odpočinout si. „Ale pak už to bylo dost dlouhé a náš finanční polštář se ztenčoval, protože jsem netočila, jako někteří moji kolegové,“ poznamenala Bára.

Manžel prý v poslední době hodně makal na domě Munzarových.

Aby vše ve zdraví přečkala, chodila i s manželem hodně do přírody a společně se věnovali zvelebování domu. „A konečně jsem podstoupila operaci ramene, kterou jsem dlouho oddalovala,“ prozrazuje dávná hvězda seriálu Ordinance v růžové zahradě.

Teď se s novým ramenem může směle vrhnout do nové práce. Raduje se z role v muzikálu Láska je láska, kterou jí nabídla Lucie Bílá (55), takže peníze se jen posypou, protože naše nejúspěšnější slavice ví, jak vydolovat peníze z každého projektu, který si vymyslí.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden