Moje sladké tajemství

Konečně chce prý zažádat o rozvod!

Všichni dobře vědí, že se jménem Dagmar Patrasové (62) je poslední dobou spojováno mnoho eskapád. Začíná to však vypadat, že to odnáší její zdraví. Zřejmě chce teď udělat čáru za minulostí a začít nanovo!

Jak je vidět, tak se na psychice herečky Dagmar Patrasové (62) začínají projevovat všechny její dlouhodobé problémy. Vypovídá o tom i její podivné chování na internetu. Tam totiž přidává poslední dobou velmi podivné fotografie.

Dokonce si o tom šuškají i její příznivci, kteří se jí snaží dát najevo, že její snímky jsou už hodně přitažené za vlasy. Co Dádu vede k takovému jednání? Hroutí se jí snad svět pod nohama? Zradilo ji zdraví Zdá se, že problémy se začínají projevovat na zdravotním stavu Patrasové.

„Začala jsem mít problémy s rukou. Skoro mi ochrnula! Čím dál víc se to zhoršovalo, a tak mi doktor doporučil elektroléčbu,“ zmínila Dagmar. Není divu, že se její zdravotní stav zhoršuje, protože v nedávné minulosti ji zasáhlo mnoho neštěstí.

Jediný, kdo pro ni má pochopení, jepřítel Vito.

Přednedávnem Patrasovou srazilo na kolena hned několik osudových okamžiků. Nejprve to začalo tím, že se její manžel, hudebník Felix Slováček (75), zamiloval do mladé výtvarnice Lucie (37). Poté se Dagmar přihodil obrovský trapas, když pod vlivem alkoholu zavinila autonehodu. Dostalo se jí silné kritiky od jejích fanoušků a ztratila kvůli tomu i mnoho pracovních zakázek.

Definitivní konec s manželem Zdá se, že jedinou osobou, která má pro ni nyní pochopení, je její italský přítel Vito (48). Jenomže ten žije přece jenom daleko, a na Dádu si tak nemůže udělat čas každý den.

To ji zřejmě velmi trápí, protože se tu užírá samotou. Nyní se navíc vynořily informace o tom, že se chce Patrasová rozvést s Felixem. Veřejně přiznala, že tentokrát ji prý už Slováček nepřemluví. Dokonce zmínila, že ji velmi užírá pocit, že si Felix vydržuje Gelemovou z jejich společných peněz. Není to tak dlouho, co se Slováček pochlubil fotkami, na kterých si užívá luxusní dovolené v Egyptě se svojí milovanou.

Její stále ještě manžel Felix si užívá životas milenkou.

Na oplátku na to se Patrasová zmínila, že ji již brzy čeká vycestování za sluníčkem do Tuniska. Prý se tam vydá spolu s hercem Jiřím Krampolem (80) a jeho ženou Hanou (57). Možná že se k nim prý přidá i Vito. Otázkou je, jestli Dáda tentokrát již konečně dovede celou rozvodovou záležitost do konce. Zřejmě by se jí psychicky dost ulevilo..

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden