Moje chvilka pohody

Konečně krásné obočí

Správný tvar, barva a velikost obočí dokáže výrazně změnit vzhled obličeje, dokonce ho i o několik let omladit.

Současný trend velí mít plné, přirozené obočí bez výrazných zásahů. Pokud k vám však příroda v tomhle směru štědrá nebyla, poradíme vám, jak prořídlé obočí zahustit.

Ricinový olej

Každý večer, až si pleť důkladně odlíčíte a vyčistíte, tak vetřete do oblasti obočí trochu ricinového oleje (koupíte ho za pár korun v drogerii nebo v lékárně). Aplikujte ho pomocí čisté vatové tyčinky, ale dejte pozor, aby vám olej nevnikl do oka. Při pravidelné každodenní péči vám obočí zhoustne do čtyř týdnů.

Růstové sérum

Poškozené nebo špatně vytrhané obočí si zaslouží zvláštní péči v podobě speciálního séra na růst a zhuštění řas a obočí. Nečekejte ale zázrak do druhého dne. Při pravidelné každodenní aplikaci se výsledek dostaví v průběhu šesti týdnů.

Permanentní make-up

Touto speciální metodou, které se také říká vláskování obočí, lze upravit tvar, barvu, intenzitu, hustotu a délku obočí, přičemž barva se vždy volí podle celkového typu obličeje, aby působila co nejpřirozenějším dojmem. Úkon není bolestivý a velmi rychle se hojí. Výsledek je vidět okamžitě. Zákrok vám provedou v kosmetickém salonu nebo na klinice estetické medicíny.

Barvení obočí

Zvýraznit vybledlé a prořídlé obočí pomůže také barva. Dejte si ovšem pozor, aby nebyla příliš tmavá, někdy je lepší světle hnědá než výrazně temná. A nikdy nepoužívejte barvu na vlasy, jen tu na obočí. Aplikovat ji můžete sama doma, ale pokud si nejste jistá, raději to nechte na kosmetičce.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden