Můj čas na kafíčko

Konečně má zase radost z jídla!

Herečka Jaroslava Obermaierová (75) se po dlouhé době ukázala zase ve formě, možná jako už dlouho ne.

Když totiž představitelka Vilmy Nyklové z nekonečného seriálu Ulice dorazila na letní party Divadla Broadway v Průhonicích, ukázala nejen nový a svěží účes, ale sálala z ní energie a smích.

Poté, co své kolegy i syna Jarouška (41), který dorazil s ní, děsila svým patnáctikilovým úbytkem na váze, všem se ulevilo. Herečku totiž trápily už delší dobu zdravotní problémy.

Syn Jaroslav Obermaier (41).

Sužovalo ji nechutenství

V červnu se jí udělalo dokonce tak špatně, že ji kvůli výrazné nevolnosti musel kamarád odvézt do nemocnice. Ještě že tehdy u ní na chalupě byl! Obermaierová by si možná ve svém stavu sanitku ani nezavolala a její milovaný pejsek Vašík, kterého si přivezla z útulku, by jí asi moc nepomohl.

Řekla, že jí sice lékaři nic nenašli, ale i přesto se druhý den cítila stále velice špatně. Mohlo to být z přetažení, jak dodala, ale nepomohl ani odpočinek. Přidalo se nechutenství, a za pár měsíců měla 15 kilo dole.Ačkoli se snažila jíst, aby přibrala, nedostala do sebe jediné sousto.

Navíc se potýkala i s virem Covidu-19, což jí apetit také nepřidalo. Všechny kostymérky si stěžovaly, že na ní plandají kostýmy. Nedávno se ale situace konečně obrátila. „Vrátila se mi chuť k jídlu a třeba po haluškách se jen zapráší,“ podělila se nadšeně o kus své radosti herečka. My ovšem víme, co za tím vězí.

Herečka a Jarky kamarádka Hana Gregorová (69).

Vděčná kamarádce

Vděčí za to přítelkyni Haně Gregorové (69), která ji v létě pozvala k sobě do Maďarska, kam z Čech před časem „uprchla“. Dopřála tak vyčerpané herečce odpočinek a pohodu, kterou už tolik potřebovala.

Navštívily spolu tamní lázně, užívaly si v bazénu, opalovaly se a hodovaly, jak Vilma z Ulice sdělila. A odpočaté tělo nakonec dostalo i chuť k jídlu. Aby ne, když jí a jejímu synovi, kterého vzala s sebou, vyvářela hostitelka samé krajové speciality.

Skvělou zprávou také je, že chuť k jídlu si herečka udržela i po návratu z cesty. A vrátila se i s novým šik účesem, který její sympatický úsměv ještě víc projasnil.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden