Moje sladké tajemství

Konečně se dočká dalšího dítěte?

Její přítel těhotenství i potvrdil...

Vdova po Jiřím Pomejem (†54) se setkávala dlouhou dobu s nenávistnými útoky na svou osobu. Dříve si lidé mysleli, že se Andrea (34) chce na Jiřího slávě přiživit.

Jemu se přestalo pracovně dařit, začal hodně pít a vymýšlet si, proto mu pak nemohla věřit už ani jeho onemocnění rakovinou hrtanu. Andrea uznává, že Jiří měl dar manipulátorství, a dlouho hledala sílu od něj odejít.

Lidé jí vyčítali, že ho opustila, když umíral.

Nakonec se jí to podařilo a potkala svého nynějšího partnera Petra Plačka (40), se kterým, jak tvrdí, našla harmonii. Sama si začala s Petrem ještě za života Jiřího, ten s jejím mileneckým vztahem byl smířený. Nikdy se ale nerozvedli.

Nelehká doba

Covid zkomplikoval krásné Andree a Petrovi plány do budoucna. Budovali nový domov, jenže Petr coby pokrývač a klempíř přišel o práci.

Se svalovcem Petrem je prý šťastná.

Sice začal Andreu doprovázet v její práci, ale protože je Andrea uznávanou mezinárodní DJkou, i její profese byla do značné míry stopnuta. Financí nebylo na rozhazování, a tak se celé plánování nového zázemí a možná i rozšíření rodiny oddálilo.

Našli cestu a jsou v očekávání?

Už od začátku roku se šíří spekulace, že je Andrea v požehnaném stavu. Do nového roku vstoupila bez alkoholu, a její přítel Petr jednou dokonce těhotenství potvrdil. Andrea ho pak ale zase vyvrátila.

Teď se na společenské akci objevila ve volné košili, a teorie zase o něco přiživila. Určitě se za pár měsíců dozvíme, kde je pravda, popřípadě jak si poradí s mateřskými versus pracovními povinnostmi.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
reklama

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden