Moje šťastná hvězda

Konečně se dočkala vysněné svatby

Mají spolu dvě děti, jsou spolu už pěknou řádku let. LENKA ZAHRADNICKÁ (37) se ale dlouho veselky nedočkala. To se ale nyní změnilo. Proč tak najednou?


Herečka Lenka Zahradnická (37), známá ze seriálu Ulice či Ordinace v růžové zahradě, se vdala! Vsadila při tom na numerologii a rodinná magická čísla.


Právě 21. srpna 2017 se jim narodila první dcera Jasmína (5), o tři roky později ve stejný den slavila dcera Jovanka (2) svůj první svátek. Proto si s dlouholetým partnerem Michalem Vavrem (39) vybrali i ke svatbě právě 21. srpna letošního roku.


Romantické seznámení na natáčení


Jejich seznámení bylo přitom také přímo magické. Podle Lenky k tomu došlo na natáčení seriálu, kde pokukovala po klukovi v čepici. Michal zase herečku zaregistroval na dotočné, na kterou se mu vlastně původně ani nechtělo.


Veselku si sympatická herečka pořádně užila.

Že k sobě patří, zjistili vcelku hned. „Svět se zastavil a já už ho nedostala z hlavy,“ svěřila zasněně stále zamilovaná herečka.

Takový malý festival

Svoji svatbu popsala Zahradnická jako festival lásky, rodiny a svobody. Vavro byl pro ni vysvobozením z vlastního zmatku. Dokud ho nepoznala, bála se být sama sebou a ve vztazích měla velké problémy.

Přiznala, že se snažila každému jen zalíbit, aby byla zajímavá a lepší. Seriálová Veverka tak snad konečně našla svůj bezpečný přístav, ve kterém bude šťastná.

Přijde na řadu další potomek?

Na svého nynějšího manžela pěla po svatbě takové ódy, že by nebylo žádným překvapením, kdyby se svou rodinu rozhodli rozšířit a zanedlouho oznámili příchod třetího potomka.

Zahradnická si obě mateřství užívala naplno, kojila, kde mohla a jak dlouho jí to jen tělo dovolilo. Mladší Jovanku neodstavila od prsu doteď, ačkoli jí byly už dva roky. A kdoví, třeba by to byl nakonec i chlapeček. Tak by se jejich síly doma hezky vyrovnaly.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden