Můj kousek štěstí

Konečně se mu podařilo sbalit ženskou

Martin Zounar (49)

Herec a moderátor Martin Zounar se celých třináct let snažil udržet vztah s matkou své dcery Claudie (7), ale marně. Když ho nakonec vyhodila definitivně, zůstal tři roky úplně sám a stále doufal v zázrak.

Do oka mu padla herecká kolegyně ze seriálu Přístav, Betka Stanková (37). A zřejmě to s ní myslí vážně, když se po několika měsících vztahu rozhodl, že přestane své soukromí úzkostlivě tajit a předhodí ho veřejnosti, potažmo novinářům.

Dal tím zároveň najevo, že už definitivně zlomil hůl nad svou snahou o usmíření s bývalou parterkou Simonou Brdičkovou (40) a za starým životem udělal tlustou čáru. Se svobodnou maminkou původem slovenskou herečkou Betkou Stankovou, která se poprvé proslavila v muzikálu Filipa Renče Rebelové, se seznámil při společné práci při natáčení seriálu Přístav a jiskřit to prý mezi nimi začalo hned od první klapky.
Za jejich setkání navíc může hercova expartnerka Simona Brdičková, která se s nimi ocitla na stejném place jako producentka seriálu a svého expartnera Martina vlastně k roli v něm přemluvila. Původně se mu totiž do toho vůbec nechtělo.

Není se co divit, protože se velice dobře etabloval v jiném seriálu, a to v Ordinaci v růžové zahradě jako doktor outsider Bobo Švarc. Spolu s herečkou Martinou Randovou (45) alias Heluš Švarcovou tu vytvořili komický manželský pár, který se stal u diváků tak úspěšný, že vyvstavší otázka, zda se Martin ze své role nebude chtít vyvléknout a nezakotvit už jen v Přístavu, může vyděsit nejednoho fanouška doktorské ságy.

2015_09_21_ordinace_tma_6869

Nebylo by jen přirozené, že bude chtít čersvě zamilovaný herec rušit všechny aktivity, které nemůže sdílet se svou novou láskou? Zůstane národem milovaná Ordinace bez svého Boba? To by bylo pěkné nadělení.

Martin se dal už slyšet, že strašně moc touží po dalším dítěti, protože děti považuje za nejdůležitější věc v životě člověka. Našel tedy maminku pro své případné další potomky? Herečka Betka Stanková vychovává sama dceru Alžbětku (4), jejíž otec Jan Seidl ji před nedávnem opustil.

Oba jsou tedy opuštění a jejich srdce touží po lásce. Dokonce tolik, že se Betka Stanková v jednom rozhovoru pro nadaci proti domácímu násilí vyjádřila v tom smyslu, že jednu facku by pro zachování rodiny klidně skousla a vyrazila tak všem přítomným dech.

2905195_b

Je to ta pravá pro Martina Zounara? O tom se totiž zase proslýchá, že jeho bouřlivý vztah s producentkou Simonou Brdičkovou procházel mnoha krizemi, rozchody a návraty a jedním z důvodů prý byla údajná hercova záliba v alkoholu.

„Po tolika letech už Simoně došla trpělivost,“ svěřila médiím její blízká přítelkyně. Dojde trpělivost i nové partnerce, nebo bude ochotná skousnout i občasné Martinovo zakolísání? Každopádně jim budeme držet palce.

Betka Stanková (37) Výrazná herečka pochází ze Slovenska, kde také dodnes částečně pracuje. Kdo si ji pamatuje z muzikálu Filipa Renče Rebelové, určitě ví, že mimo hraní dokáže velmi dobře zpívat a tancovat.

9441-martin-zounar-claudie-zounarova

Účinkovala  muzikálech Pomáda, Starci na chmelu, Jack Rozparovač a mnoha dalších. Vidět jste ji mohli i v seriálu Vyprávěj, kde z ní měla být baculka, takže se náramně hodilo, že v té době zrovna otěhotněla a začala se kulatit.

Během těhotenství pak musela bojovat i s těhotenskou cukrovkou a velmi se bála o miminko. Po porodu ale přišla další rána! Opustil jí přítel Jan Seidel a ona zůstala na všechno sama. A jak se říká, příležitost dělá zloděje…s Martinem Zounarem hrály v Přístavu tak dlouho partnerskou dvojici, až se do sebe zamilovali doopravdy.

.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden