Moje šťastná hvězda

Konečně se po rozvodu zamilovala?

Zpěvačka všem tvrdila, že o muže už nemá zájem a že na lásku rezignovala. Nicméně tvrzení BÁRY BASIKOVÉ (56) není prý úplně pravdivé. Údajně se totiž dokázala znovu zamilovat, ale o novém milenci zatím mlčí.

Na lásku zpěvačka skutečně štěstí neměla. Bára Basiková (56) byla sice třikrát vdaná, ale každé její manželství skončilo rozvodem. Není tedy divu, že na lásku už neměla energii ani náladu. Na druhou stranu má ze svých manželství děti, a to dvojčata Annu (34) a Marii (34) a k tomu ještě syna Theodora (10).

ROZVOD JI ZASÁHL

Jinak jí její vztahy přišly jako úplná ztráta času a energie. Krach jejího posledního manželství s Petrem Polákem (41) ji údajně tak zasáhl, že o sebe přestala tolik pečovat. Na lásku prý úplně rezignovala a jediné, co chtěla, byla samota a klid od mužů.

CHTĚLA JEN POMOCT KAMARÁDCE

Dlouhou dobu to tak také měla, ale pak se mělo všechno změnit. Basiková se totiž chopila role producentky. Rozhodla se pomoct své kamarádce Nadě Válové (40), která má jako zpěvačka taktéž bohaté zkušenosti, ale není příliš známá.

Basiková jí chtěla udělat radost a rozhodla se jí pomoct s produkováním její první desky. Na desce pracoval také textař Michal Horáček (67). Ten se s Bárou už znal, ale tentokrát spolu museli skutečně intenzivně spolupracovat, jelikož Basiková měla o textech celkem jasnou představu. Michalovi se začala její cílevědomost líbit čím dál víc a údajně si prý padli do oka. I přesto, že je Horáček ženatý, zkusil údajně pozvat zpěvačku na schůzku. Ta to však odmítla, protože je to na ni přece jen trochu rychlé a ke všemu se jí nelíbí, že je Horáček ženatý. Nicméně nezatají to, že jí také není lhostejný, a tím pádem je vše zřejmě jen otázkou času.

ZNIČÍ NĚČÍ MANŽELSTVÍ?

Pokud by Basiková vášni podlehla, mohla by tak velmi lehce zničit něčí manželství. Ona sama si to uvědomuje, proto Michalovo pozvání na schůzku odmítla.Ale jak dlouho zvládne odolávat? Už je to dlouho, co po jejím boku stál nějaký muž, o kterého by se mohla skutečně opřít, a i když to ona sama popírá, lásce by moc ráda dala ještě šanci.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden