Můj čas na kafíčko

Konečně si Andrlová své omyly z mládí vynahrazuje!

To, co se ostatním hercům na nekonečných seriálech nelíbí a kritizují to, ona sama vítá. Herečka Ivana Andrlová (57) totiž dobře ví, co to je, když v životě máte jen dluhy a práci téměř žádnou.

Momentálně si roli podivínské alternativní gynekoložky Vladany Synkové v kamenické Ordinaci opravdu nesmírně užívá.

Má za  sebou náročnou cestu

I když se musí trochu přetvařovat. „Klamu tělem. Nejsem moc komunikativní, nezatěžuji lidi starostmi, které mám,“ začala ze sebe sypat Ivana. Tohle přemáhání jí ale přináší stálý kšeft za nemalé peníze. Za jeden natáčecí den si taková hvězda, jakou ona bezesporu je, přijde až na deset tisíc korun. Díky Ordinaci se konečně také vrátila na výsluní mezi přední české herečky. A to si rozhodně zaslouží. Za úsměvem totiž skrývá celoživotní bolest, kdy po porodu dcery Michaely (28) měla opravdu málo hraní. Situace ji tak donutila spřáhnout se se svou kamarádkou a manželkou zpěváka Michala Davida (57) Marcelou Davidovou (57) a společně založit posilovnu. Nakonec ji naštěstí včas zavřely, jinak by se kvůli drahému nájmu a přísným zákonům zadlužily. To ještě netušila, že ji čeká krach i v manželství s hercem Ivanem Vyskočilem (72) plný hádek o společný majetek a tahanic o dceru. To všechno ji dohnalo až k odborníkovi, což jí připomněla role v seriálu V. I. P. vraždy. „Nemám problém říct, že jsem měla deprese,“ přiznává Ivana.

Proč ji nesnášejí?

Asi i to se ovšem podepsalo na tom, jak na své okolí působí. Nedá se totiž říct, že je mezi svými kolegy zvlášť oblíbená. Spíše naopak. Proč to tak ale je? „Radši všechno řeknu na rovinu. Mám takovou povahu,“ vysvětluje herečka. „Navíc na place vnímám kaž- dý šustnutí, jsem nesnesitelný a protivný člověk,“ dodává. Nezbývá než doufat, že se s tím kamarádi smíří a ona nezůstane sama.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Štítky:

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden