Můj kousek štěstí
Konečně si Martina Randová našla mužskýho?
Teď anebo nikdy...
Konečně si Martina Randová našla mužskýho?

Má v sobě tolik lásky, jenže ji dlouho neměla komu dát. Snad se ale blýská na lepší časy, protože se říká, že se herečka ze seriálu Ulice pustila do hledání partnera naplno a možná už sklízí první ovoce.

Martina Randová si prý uvědomila, že není na co čekat. „Chybí mi mužská náruč, k někomu se v noci přitulit. Je to klasický ženský pocit,“ posteskla si.

Na seznamce?

Ještě nedávno se přitom dušovala, že by na rande naslepo nikdy nešla. „Bála bych se,“ tvrdila s tím, že dotyčného prostě musí alespoň trochu znát. To je ale podle všeho minulost.

Náš zdroj, který má blízko k seriálu Ulice a leccos v zákulisí zaslechne, tvrdí, že Randová už tuto obavu překonala. Z toho by tedy mohlo vyplývat, že by třeba byla ochotná zkusit štěstí na seznamce, nebo že už randí s muži, které jí třeba dohodí kamarádky apod.

Podle všeho to nebude dlouho trvat a herečka se pochlubí novou láskou. Skoro by se chtělo zvolat: Konečně!

Zounar coby partner ještě může být ve hře, stále totiž odkládá svou svatbu.

Nešťastné lásky

V lásce má smůlu. Nejprve to byl prý kolega Martin Zounar (57), po němž toužila několik let. Hrají spolu v Ordinaci v růžové zahradě, v divadle, a do toho si pravidelně volají.

Jenže herec si našel psycholožku Kateřinu Kantovou (44) a v roce 2020 se zasnoubili, ač svatba dodnes neproběhla. Randová na tom byla dlouho špatně, pak ale prý zahořela k herci Václavu Svobodovi (60).

Potíž je, že její kolega z Ulice je ženatý a nehodlá na tom nic měnit. Jestli se tedy Randová rozhodla, že minulost nechá za sebou a konečně si někoho najde, je to jen dobře. Ne nadarmo prohlásila, že by ještě chtěla být manželkou.

reklama
Související články
Tohle už nemůže být náhoda! Vztahy modelky Agáty Hanychové (39) a Jaromíra Soukupa (55) byly dlouho na bodu mrazu. Je to ale jen msta z nešťastné lásky? Bývalý mediální magnát potvrdil vztah s největší Agátinou nepřítelkyní, podnikatelkou Evou Feuereislovou (34), která měla mít nedávno pletky dokonce i s jejím manželem Miroslavem Dopitou (40). A aby toho nebylo málo, […]
Není to tak dávno, co se objevily fotky, na nichž se herečka Ivana Jirešová (47) ze seriálu Ordinace v růžové zahradě líbá s tajemným mladíčkem, se kterým měla už dokonce bydlet. Vypadalo to, že všechno funguje přesně tak, jak má. Teď se však zdá, že herečka opět začíná znovu. Nechala se totiž slyšet, že si dává do pořádku svůj soukromý […]
Místo návratu ke své rodině dala Ryška přednost Jedné rodině
premium
Kdo by čekal, že si dá herečka Kristýna Ryška (39) po náročném natáčení Zlaté labutě pauzu, šeredně se spletl. Už před létem naskočila do dalšího seriálu, ale její manžel z toho vůbec nemá radost. Je jako rozjetý vlak. Čtyřletého syna Toníčka nechala s manželem doma v Rožnově pod Radhoštěm, a v jednom kuse natáčí. Herečka Kristýna Ryška […]
Moje šťastná hvězda / 27.9.2024
Je tohle snad potvrzení, že u Štěpána Benoniho (40) ze seriálu Duch je rozvod na spadnutí? S kolegyní Leonou Skleničkovou (25) se měl sblížit natolik, že doma prý pobývá stále méně. Sám přiznal, že za ženou jezdí jen občas. Chemie vyprchala Slovenskou herečku Vladimíru Striežencovou (41) si bral Benoni před 11 lety. Podle přátel se odcizili poté, […]
reklama
V premium článcích najdete to nejlepší z našich časopisů
Pondělí Běžte svému štěstí naproti
Středa Časopis, který vás naladí do pohody
Středa Týdeník o všem, co hvězdy tají
Čtvrtek To nejlepší, co si ke kávě můžete dát
Čtvrtek Konečně časopis, se kterým vyhrajete
Časopis se kterým minulost nestárne
Nezapomenutelné a milované hvězdy
Můj čas na kafíčko speciál
Extra porce příběhů ze světa slavných
Časopis, který ženám rozumí
Naše časopisy si můžete také výhodně předplatit!
Nenechte si ujít další zajímavé články
reklama

O nás

Jedinečný web, který Vám přináší aktuální zprávy ze světa slavných osobností. Můžete poznat skutečné životy populárních herců, zpěváků či jiných známých celebrit. Odhalit strhující životní story slavných hvězd, jejich lásky, prohry, vítězství, spalující vášně, bolestné rozchody, i usmíření a osudové vzestupy i pády těch největších českých i světových legend.

Vaše redakce

Copyright © RF-Hobby.cz
Provozovatel: RF HOBBY, s. r. o., Bohdalecká 6/1420, 101 00 Praha 10, IČO: 26155672, tel.: 420 281 090 611, e-mail: sekretariat@rf-hobby.cz