Můj kousek štěstí

Konečně už není sama?!

Pokud bude mít jednou potomky, ráda by prý rovnou tři!

Když se daří v kariéře, obvykle pokulhává soukromý život. To je známé nepsané pravidlo, o němž ví své i Anna Polívková (43).

V posledních letech se jí nevídaně daří, natáčí jeden film za druhým, objevila se v seriálu Špunti na cestě a nezahálí ani v divadle. Zato její milostný život, podle všeho, zel prázdnotou, až běda.

Slabost pro mladší

Od té doby, co se po pěti letech vztahu rozešla s pohledným tanečníkem Michalem Kurtišem (32), s nímž ji dala v roce 2013 dohromady taneční show StarDance, kterou spolu vyhráli, se zdálo, že o vážnou známost ne a ne zavadit. Krátce po rozchodu s tanečníkem byla ještě spojována s o třináct let mladším Jiřím Matouškem (29), románek ale zřejmě neměl dlouhého trvání.

Vyrazili spolu na dovolenou do Mexika a poté, jako by se po lásce zem slehla. Brzy už se Polívková ve společnosti objevovala zase sama. Tomu je dnes ale podle všeho konec, na večírek po slavnostní premiéře filmu Po čem muži touží 2, totiž vyvedla tajemný pánský doprovod.

Zdá se, že Aničku ohromila jižanská povaha.

Tajemný Ital?

Garde jí dělal sympatický muž, který prý hovořil italsky, a zdálo se, že k sobě má dvojice opravdu blízko. Vypadá to tedy, že má blondýnka po svém boku konečně nového partnera.

Však byl také nejvyšší čas. Biologické hodiny herečce ukazují už za pět minut dvanáct, a ne nadarmo musela v poslední době stále častěji odpovídat na otázky ohledně plánování rodiny.

„Nechci to rozhodovat za osud, uvidíme, co přijde. Už teď děti okolo sebe mám, ať už sourozence nebo synovce,“ odpovídala s tím, že být sestrou nebo tetou je také výborná role.

Nyní ale všichni Anně přejí, aby jí vyšla už konečně role maminky. Teď, když herečce do života vstoupil tajemný Ital, se zdá být na dosah.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden