Můj čas na kafíčko

Konečně vzal Nárožný syna na milost! Co provedl?

Smíření po letech! Přesně to se konalo mezi otcem Petrem Nárožným (79) a jeho synem Petrem (37). Co se mezi oběma dospělými muži stalo? Známý herec a bavič dlouho nemohl skousnout, že jeho jediný syn má jinou sexuální orientaci.

Teď to vypadá, že se po několika letech, kdy se spolu navzájem vůbec nebavili, konečně usmířili a Petr se s tím, že je jeho potomek homosexuál smířil. A co víc! Herec se začal vídat také s Petrovým dlouholetým partnerem Michalem.

Syn Petra Nárožného.

Celá spokojená rodinka si dokonce vyrazila společně na výlet do zoologické zahrady, kde se slavily narozeniny gorilího samečka. Jak se bude rodinná situace vyvíjet dál? Přenesl se už Petr Nárožný úplně přes to, že se s největší pravděpodobností vnoučat od svého syna Petra nedočká? To se mu tak trochu snaží vynahradit jeho dcera Kateřina, která z něho udělala hned naráz dvojnásobného dědečka dvojčátek holčiček Aničky (3) a Emmy (3). „Moc si to užívám. Holky jsou roztomilí andílkové, naše krásná koťátka,“ rozplýval se nad nimi pyšný dědeček. Uvědomil si snad proto, že nechce svého syna připravit o vlastního otce přesně jako se to stalo jemu?

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Štítky:

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden