Můj kousek štěstí

Ivana Andrlová: Konečně zase hvězdou

Na nedostatek rolí si herečka v posledních letech stěžovala, teď může být spokojená.

Zpátky na výsluní se snad letos vrací herečka Ivana Andrlová (62). Sice už dávno nehraje pohádkové princezny, kterými kdysi proslula, zato se po dlouhé době konečně objevila na obrazovkách, a to hned ve dvou seriálech.

Vídáme ji v Dobrých zprávách i v Jedné rodině, což je pro její fanoušky skvělá novina. Kladli si otázku, kam zmizela herečka, která v osmdesátých letech, jak se říká, neslezla z obrazovky.

Dřív tak populární tmavovláska si dala od televize pauzu delší než čtvrt století. A nebyla to pauza tak docela dobrovolná. Role zkrátka nepřicházely.

Vyskočil byl nepochybně její osudový muž, i když vztah skončil bouřlivě.

„Radši všechno řeknu na rovinu. Mám akurátní povahu,“ tvrdí o sobě. Asi i proto hraje zřídkakdy, ne každý režisér má nervy na to, aby se s herečkou dohadoval. Její „akurátní povaha“ bude asi i vysvětlením, proč žije už dlouho sama.

Bouřlivý rozvod s Ivanem Vyskočilem (76), který proběhl v 90. letech, na ní možná zanechal trvalé šrámy. Můžeme říct, že se z krachu manželství, v němž se narodila Michae­la (33), nikdy nevzpamatovala.

Trpěla depresemi, zrovna v té době ještě ke všemu vyrostla z věku vhodného pro princezny a cítila se zle. Dnes je babičkou a má zas pro co žít.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden