Můj čas na kafíčko

Konkurenční boj je ještě neopustil?

Bývaly nejlepšími kamarádkami, které bez sebe nedaly ani ránu. Šly z párty na párty, přehazovaly si kluky a užívaly života. Jednu dobu si ale sotva přišly na jméno. Už se zdálo, že je válečná sekyra zakopaná, ale konkurenční boj mezi nimi doutná dál, i když nic takového nepřiznaly. Jaký krok se nyní rozhodla udělat Simona Krainová (46), aby trumfla svou stejně starou sokyni Daru Rolins (46)?

Která šokuje víc?

Dara, stejně jako Simona, patří mezi ženy, které rády provokují sexy odhalenými fotkami. Na sociální sítě neustále přidávají fotky, kde jsou vidět jejich ženské přednosti. Zvláště Dara, která ráda ukazuje pozadí a dekolt. Fanoušci ji na jednu stranu chválí, že vypadá skvěle, ale zároveň ji pokrytecky kritizují, že už to přehání. Krainová zas nedávno nafotila kalendář s názvem Fuck the Age, kde je nahá a dokonce jí je skoro vidět rozkrok, který si jen nedostatečně zakrývá rukou.

S fotografem Lukášem Dvořákem nafotili asi tři tisíce fotek, z nichž do kalendáře vybrali pouhých dvanáct. A jak modelka navíc slíbila, prý to není naposled, co je veřejně vidět v rouše Evině. Tím spíš, když vidí, že Dara svůj Instagram téměř každý den bombarduje provokativními snímky. Naposledy Simona přidala černobílou fotografii v černých kalhotách, kde si ňadra přikrývá pouze černými pruhy látky. Nyní navíc nastoupila do seriálu Ordinace v růžové zahradě 2, kde se také hned svlékla.

Přebrala jí kšeft?

Před dvaceti lety byly sice velkými kamarádkami, ale dnešní doba jejich vztahu nepřeje. Nejenže už vůbec nevyhledávají svou společnost, ale dokonce mezi sebou, byť nenápadně, bojují. Podle zákulisních zdrojů nemohla Krainová vydýchat, že zrovna její současná protivnice Rolins získala před časem kšeft, jemuž dříve vévodila ona sama. Simona byla vždycky pyšná, že byla tváří jedné klenotnické firmy, jenže teď firma dala přednost Daře, která je také velmi sexy, vypadá mladší a šperky dokáže lépe prodat. Sice si na veřejnosti na sobě nedávají nic znát a vzájemně se respektují, to vše je ale patrně jen na oko.

Údajně ale mezi nimi sílí konkurenční tlak a zdá se, že až teď se Krainová nenápadně zakročila. Možná aby měla nad Darou zase navrch, rozhodla se, že navrhne vlastní kolekci pánských obleků pro známou oděvní firmu. Je to opravdu jen její touha stát se návrhářkou, nebo chce mít poslední slovo v „boji“ s Darou? To vědí jen ony, jak je to mezi nimi ve skutečnosti.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden