Můj kousek štěstí

Kopíruje potvoru Sylvu?

Zamotala hlavu mladému chlapci? Ani se moc nebránil, takže... Má, co chtěl!

Hraje si s novým klukem jako kočka s myší. Až to maličko připomíná její roli v seriálu Slunečná, kde hraje vypočítavou a nepříliš citlivou Sylvu Popelkovou.

„Vídáme se, ale na to, abychom náš vztah definovali, je příliš brzy,“ odpovídá na nesčetné dotazy ohledně čerstvé známosti s mladíkem Ladislavem Ondřejem (30), hvězdou Ordinace v růžové zahradě.

Vypadá to, že půvabná Barbora Jánová (32) ještě neví, jde-li o lásku, nebo jen o přechodný románek bez většího významu. Pochvaluje si, že jí ochotný Ladislav pomáhá s výchovou a hlídáním nového pejska. Prý když ona nemůže, může on, když mu napíše, jestli se o psa postará. Od toho jsou prý kamarádi. Jako by natahovala sympatického společníka na skřipec.

Co pro ni tedy kolega Láďa vlastně znamená? Je to kamarád, psovod, prchavá letní láska, anebo něco víc? Co víme jistě, je skutečnost, že Bára a Láďa se setkávají necelé tři měsíce. Nikdy se předtím nepotkali osobně, dokonce i v Ordinaci se minuli.

„Takže poprvé jsme se viděli v Brně na natáčení, kdy jsme hráli manžele. Zkoušeli jsme to, až jsme to přezkoušeli,“ líčí to fatální setkání Barbora. Báru provází pověst, že je na mladší kluky. Předchozí přítel byl mladší o osm let, nynější jen o dva.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden