Můj kousek štěstí

Korantenga za manžela? Nikdy!

Na televizní obrazovce jim to spolu tak sluší, že si kdekdo dozajista pomyslí: A co když spolu tihle dva něco mají? Když nějakou takovou úvahu zaslechne Lucie Borhyová (43), skoro se válí smíchy.

Pravda, už roky neúspěšně hledá životní lásku, ale zatím ji nikdy nenapadlo spatřovat vysněného muže v kolegovi Reyi Korantengovi (46). Ono by to bylo i dost komplikované, vzhledem k tomu, že moderátor je ženatý a vychovává tři děti, ale Lucie by ho nechtěla, ani kdyby to byl poslední svobodný chlap na světě.

„V soukromí bychom se asi zabili,“ konstatuje Rey. „Neklapalo by nám to,“ krčí rameny Lucie. „Jsem Beran a Rey je Lev. On na znamení moc není, ale říkal, že prý Lvovi a Beranovi to může klapat po pracovní stránce, a měl pravdu.“

Jako kolegové spolu vycházejí výborně, jako partneři by bojovali o moc, oba by chtěli zaujmout vedoucí postavení, a tak by docházelo k nekonečným bitkám. „Spousta lidí si myslí, že jsme partneři, což si dokonce myslela i jedna produkce, která neustále posílala naše pracovní smlouvy na jednu adresu,“ pobaveně vypráví Rey.

Když pro něj přijede taxi, šofér často čeká, že vyjde i Lucie. Jenže Rey je šťastně ženatý s Monikou (49). Zato Lucie se stále ještě nevdala.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden