Kořeněné masové koule na špejli

Menší pochutina na špejli by neměla chybět na žádné hostině. Dobře se jí a hosté si tak nezašpiní ruce.


Suroviny:


300 g mletého hovězího masa


1 lžíce majoránky


2 lžíce čerstvého medvědího česneku


1 lžíce čerstvě nasekané máty


sůl, pepř


1 lžíce čerstvé petrželky 


1 lžíce mleté pálivé papriky


olej na smažení


Postup:


Mleté maso smíchejte  s majoránkou, nasekaným medvědím česnekem a mátou, přidejte nasekanou petrželku, sůl , pepř a pálivou mletou papriku.


Vše dobře promíchejte a vytvořte kuličky. Osmahněte na rozpáleném oleji. Výborně chutnají se zakysanou smetanou.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
reklama

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden