Moje šťastná hvězda

Kořeněné trhané maso

Kdo má rád pikantní pokrmy, ten si na trhaném vepřovém rozhodně pochutná.


Suroviny:


300 g vepřové kýty


2 zelené chilli papričky


10 ředkviček


1 lžíce grilovacího koření


čerstvě namletý pepř


sůl


olivový olej


2 zralá avokáda


Na omáčku:


Maso naložte do grilovacího koření a oleje. Nechte ho odležet v lednici alespoň po dobu 2 hodin. Předehřejte troubu na 190 °C. Maso zprudka orestujte na olivovém oleji a pak ho přendejte do pekáčku. 


Pečte 35 minut a nakonec ho vidličkou natrhejte na malé kousky. Maso poté smíchejte s nakrájeným avokádem, ředkvičkami, chilli papričkami a přidejte čerstvě namletý pepř. Pokrm nakonec podle chuti dosolte, případně jej ještě dozdobte petrželkou. Přejeme dobrou chuť!


Náš tip


Trhané maso ještě lépe chutná, když ho dochutíte trochou limetkové šťávy.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden