Můj čas na kafíčko

Kosmetické rady, které nefungují

Osvědčených receptů, které vám mají pomoci k dokonalosti, existuje spousta. Zaměřili jsme se na „vychytávky“, na které můžete zapomenout, protože žádaný efekt nepřinesou.

Zubní pasta

Opar nebo pupínek? „Plácni na to pastu!“ Že už jste tohle slyšela? No jistě! Jde o jednu z nejčastěji doporučovaných metod, trápí-li vás nevzhledný kožní problém. Pravda je ale taková, že ačkoli zubní pasta má schopnost vysušovat, umí také dráždit. Pokud tedy budete mít štěstí a neublíží vám, rozhodně vám neprospěje.

Krémy proti celulitidě

Vážně si myslíte, že vás od dolíčků na pozadí zachrání pouhá mast na celulitidu? Ačkoli na trhu existují krémy, které pomáhají udržet pokožce pružnost a podporují její vypnutí, čímž se může problém oněch partií zdát menší, dolíčky tam zůstanou.

Nezačnete-li zdravě jíst, dostatečně pít a cvičit, budou tam stále. Místo krémem potírejte dotyčné partie trochou medu.

Šampony pro růst vlasů

Neexistuje nic seriózního a prověřeného, co pomáhá urychlit růst vlasů zvenčí. Jestli toužíte po bujné kštici, podpořte své tělo zevnitř. Zdravá výživa a doplnění vitaminů fungují lépe než kdejaký provoněný šampon nebo drahá maska.

Můžete si raději spláchnout vlasy „dvanáctkou“, neboť pivo dokáže vlasy zpevnit a zmírnit jejich vypadávání díky proteinu, který je obsažen ve sladu a chmelu.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden