Moje šťastná hvězda

Kostková vděčí za velké peníze Ebenovi

Zařídil jí životní kšeft

Málokdo ví, že moderátorka a herečka TEREZA KOSTKOVÁ (40) dostala životní kšeft díky svému kolegovi MARKU EBENOVI (59)! Vedle Ebena by možná stál někdo úplně jiný , kdyby právě on nezasáhl a Terezu nedoporučil! Kdyby si ji Marek totiž nevyhlédl už při konkurzu na pořad O poklad Anežky České, mohla by si nechat o takových penězích jen zdát.

Do toho pořadu ji sice nevybrali, ale o 10 let později si na ni nejoblíbenější český moderátor vzpomněl. TEĎ ONA DRŽÍ EBENA NAD VODOU „Marek si mě pamatoval, docela často mě do Anežky obsazovali jako herečku. No, a asi po 10 letech mi z České televize volali, že mě pan Eben navrhuje jako adeptku chystaného pořadu,“ vzpomíná Kostková. Díky StarDance se herečka zapsala do povědomí diváků jako sympatická, šarmantní dáma, které nechybí smysl pro humor.

A zatímco její hvězda stoupá stále výš a výš, o Ebenovi se to samé říct nedá. Možná je to právě ona, kdo ho stále v divácké přízni drží na špici. Bez ní by zřejmě na své oblíbenosti kvůli občasnému pokleslému humoru a urážkám soutěžících ztratil mnohem více. Oba ale mají smůlu. Příští rok už další řadu StarDance moderovat nebudou. Žádná už se totiž nechystá.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden