Můj kousek štěstí

Kostlivci ve skříni! Opustí Taclíka partnerka?

Ztrácí trpělivost?

Patří k nejoblíbenějším českým hercům. Marek Taclík (49) ze seriálu ZOO byl ale v minulosti pěkný raubíř. Přiznal drogy, alkohol i zatčení.

Zachránila ho rodina a i současná partnerka, která ho už pár let drží zkrátka. Jenomže to vypadá, že horkou krev v sobě herec nezapře.

Objevují se spekulace, že mají s partnerkou Pavlou Růžičkovou (34), se kterou má dceru Matyldu (4) a syna Antonína (2), velké problémy. Není tajemstvím, že se Taclík před časem dostal do exekuční pasti a musel vyhlásit osobní bankrot.

Do partnerky Pavly se zakoukal, když pracovala jako obsluha v restauraci. Jsou spolu od roku 2015.

Svatba nebude?

Dluhy splácí, s tím ale přicházejí další trable. Nemůže si žít tak, jak by chtěl, na žádné velké vyskakování to není. A hovoří se o tom, že jeho drahé polovičce dochází trpělivost.

Možná i proto, že na něj ve skříni stále číhá celá řada kostlivců. Právě to může být jeden z důvodů, proč se s Růžičkovou údajně stále nevzali. Asi není nikdo, kdo by se pohledné brunetce divil.

Taclíkova minulost je divoká a nikde není napsáno, že by se nemohla opakovat. A jako vdané paní by se Růžičkové odcházelo hůře.

Do případné veselky možná házejí vidle i hercovy dluhy. Jako většina žen si jistě i jeho partnerka vždy přála velkou svatbu se spoustou hostů a dobrého jídla, což by si, podle všeho, mohli jen těžko dovolit.

Doma dusno?

A je tu ještě jedna věc. Spekuluje se, že se Taclíkovi trochu „zapalují lýtka“. Povídá se, že během natáčení seriálu ZOO měl dělat oči na kolegyni Vandu Hybnerovou (54), která je podle všeho nebezpečně nezadaná.

Takže jestli mu partnerka Pa­vla pomáhá řešit dluhy, akceptovala jeho minulost a on se jí posléze takto „odvděčí“, doma to mohou mít pořádně napjaté. Kromě toho Taclík v minulosti nebyl žádný andílek. Přiznal užívání různých psychotropních látek a drog. Ale s tím už je zjevně srovnaný.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden