Kotlety v hořčičné marinádě

Vepřové maso je na grilu velmi oblíbené. Vyzkoušejte tuhle pikantní variaci.

Příprava: 25 minut + 12 hod marinování

Náročnost: **

Cena za porci: 22 Kč

Suroviny na 4 porce

- 4 vepřové kotlety

Na marinádu

- 3 lžíce medu

- 1 lžíce pikantní hořčice

- 1 lžíce kremžské hořčice

- 3 lžíce bílého vína

- 1 lžička sojové omáčky

- 3 stroužky utřeného česneku

- sůl, pepř

- olej

Postup

1. Kotlety mírně naklepejte a na krajích nařízněte.

2. Utřený česnek smíchejte se sojovou omáčkou. Přidejte med, hořčice a kapku bílého vína. Vymíchejte marinádu, do které vložte kotlety.

3. Kotlety grilujte z obou stran, z každé strany 8 až 10 minut.

reklama
reklama

Komentáře