Moje sladké tajemství

Kouká po jiných, co s tím?

Jdete spolu po ulici a on se naprosto bez ostychu otočí za každou dobře vypadající ženou? Vy jen nevěřícně koukáte s otevřenou pusou, jestli to myslí vážně, nebo si z vás dělá legraci Vždyť stojíte hned vedle něj! Tomu to není trapné? Není, vždyť on přece nic špatného nedělá.
Všichni máme jisté pudy, bez ohledu na pohlaví, ale umíme se na veřejnosti ovládat a své potřeby uspokojujeme na vhodnějších místech. Z tohoto pohledu není na občasném a letmém ohlédnutí nic špatného. Ovšem za předpokladu, že bereme ohled na svého partnera a v jejich přítomnosti se krotíme.

Většina z nás s tím problém nemá, jsou ale bohužel i výjimky, které potvrzují pravidlo. Pokud se muž musí za každou ženou otočit, je za tím něco hlubšího. A na vás je přijít na to, co. Něco mu chybí Většina mužů je v takovém případě sexuálně neuspokojená, chybí jim sebevědomí, cítí se být málo milováni nebo prostě jen mají chuť experimentovat s jinými ženami. Jenže co s tím? Nekřičte, nedělejte scény. Pokud nechce, stejně to nechopí a vy budete vypadat jako hysterka. Zkuste si s ním o tom v klidu popovídat, třeba se vám svěří, proč to dělá.

A pokud ne oplaťte mu stejnou mincí. Koukejte se po mužích a vsaďte se, že pak bude klid. Tohle žádné mužské ego určitě dlouho neustojí!

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Štítky:

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden