Můj čas na kafíčko

Koupel pro zdraví i relax

Ráda relaxujete ponořená ve vaně v teplé vodě? Spojte příjemné s užitečným. Během pár minut z pouhé vody uděláte elixír krásy pro své tělo. A v tomto období se to rozhodně hodí. Vybrali jsme pro vás ty nejlepší, které nyní můžete sama vyzkoušet.

Citrusové osvěžení

Vitamín C je velice důležitý. Dokonce tak moc, že dává naší pleti přirozenou barvu a obohacuje jí o látky pro její lepší vzhled. Kůže se sama od sebe neustále drolí, touto koupelí pomůžete té nové se rychleji a více šetrněji obnovit. Vaše pleť bude mít i přirozený hladký vzhled. Do napuštěné vady vymačkejte pár plodů citrusů. Koupejte se v této lázni 20 minut.

Vůně oříšků

Koupel s rybím tukem by asi nebyla moc příjemná. Naštěstí ho obsahují i ořechy, proto si do koupele nalijte libovolné množství oleje z ořechů – doporučujeme mandlový či kokosový olej. Díky elixíru pokožku přirozeně promastíte, tím odplavíte škodlivé látky ze své kůže, která bude lépe dýchat.

Květinové variace

Myslete i na svou duši. Do horké vody nasypejte větší množství různých květů s výraznou vůní. Doporučujeme šeřík, růže. Ale výběr je zcela na vás. Nechejte vylouhovat. Posléze se naložte do vany s květy a dýchejte zhluboka. Jedná se o aroma koupel, při které čistíte především tělo zevnitř, na to ženy mnohdy zapomínají a není to dobře.

Studená koupel

Není to tak nepříjemné, jak to zní. Prostě napusťte vanu lehce teplou vodou a naložte se do ní. Voda po pár minutách vychladne a to je tíživý okamžik, na který čekáte. Vydržte v ní co nejdéle. Pozvolným otužováním se kůže pomalu zatahuje, pak, jakmile si zvykne, zase roztahuje. Tato metoda je dobrá pro posílení krevního oběhu, srdce i plic. .

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Štítky:

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden