Můj čas na kafíčko

Koupil Brožové hnízdečko za dvě stě milionů!

Herečka a moderátorka Kateřina Brožová (50) si opravdu uměla vybrat! Nejen, že jí její přítel, mediální magnát Jaromír Soukup (49), připravil nezapomenutelnou oslavu jubilejních padesátých narozenin s ohromným dortem, ohňostrojem a kulturním programem v podobě vystoupení zpěváka Daniela Hůlky (49).

Ale ještě si ji pojistil opravdu přepychovým hnízdečkem. Za ten se nezdráhal utratit téměř čtvrt miliardy korun! Jde vlastně hned o čtyři velké rezidenční byty. Ty se nachází  ve dvou patrech nejluxusnějšího a nejvyššího rezidenčního mrakodrapu v Česku na pražské Pankráci a mají dohromady neskutečných šest set osmnáct čtverečných metrů a ještě dvě stě dvacet dva metrů teras. Dokonalý páreček má navíc k dispozici fitness, bazén, vířivku, páru, čistírnu a k tomu recepci, dětskou hernu, kino a sedm soukromých parkovacích míst.

Ve společnosti muKatka dělá jednuvelkou ozdobu

Hned po padesátce se ukazuje

To ale není zdaleka všechno. To, že se má čerstvá padesátnice jako v bavlnce, dokazují i její vystavené fotky z dovolené na Maledivách, kterými se pochlubila na jedné ze svých sociálních sítí. Kdo by ale čekal, že na dovolenou odjela i se svou drahou polovičkou, ten se plete. Úžasného ráje si totiž herečka užívala úplně sama. „Pozdrav z Malediv, přátelé… Pár dní sama na ostrově… Léčba těla i duše,“ rozplývala se u fotek pouze v leopardích plavkách nadšeně Kateřina.

Zviditelnit dceru se nedaří

Takové možnosti se líbí i její dospívající dceři Kačence (16). Ta sice podle své slavné maminky nepodědila touhu po reflektorech a talent na předváděcí mola, ale zato si našla koníčka, který rozhodně nějakou tu korunu stojí. Skáče totiž závodně parkur. A co na to máma Kateřina? „Když byla menší, tak se zajímala o zpívání a tanec. Teď je to upozaděno. Vedou koně. To ji pohltilo hodně, tomu se musí pořádně věnovat,“ rozhodla. Na soutěž se prý co nevidět chystají i do zahraničí. A kdo všechno zaplatí? O tom se asi není potřeba více rozepisovat. Hlavně, že jsou všichni spokojeni.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden