Můj čas na kafíčko

Kouzlení s bílou magií

Můj čas na kafíčko

Bílá magie může opravdu ochránit! Které techniky vám mohou být prospěšné?

Věříte na padající hvězdu a na zázračné účinky při úplňku? Na Velikonoce pletete pomlázku nebo se jí necháváte vyšlehat? Osvojte si i jiné rituály, které probudí sílu a ochrání vás před negativními lidmi i energiemi.

I když budete tvrdit, že na žádnou magii nevěříte, možná čas od času použijete něco, co prostě magické je. Musíte se ale tomu procesu zcela otevřít, jinak to nebude fungovat.

Amulety pro štěstí

Jsou to ochranné symboly, které se často nosí jako přívěšek. Nejčastěji je to křížek nebo znamení zvěrokruhu. Amulet může být i úlomek korálu, který je považován za kouzelný prostředek proti zlu. Dále se jako amulety používají skleněné koule, kameny, perly, zuby, drápky zvířat či usušený čtyřlístek.

Proto je amuletem i přívěšek ve tvaru čtyřlístku, kotvy a tak dále. Amulety byste měla nosit na krku na řetízku nebo

Zbývá vám 85% článku k dočtení. Nenechte si to ujít!
Přístup k celému článku získáte s PREMIUM předplatným.
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Pokud vám stačí odemknout pouze tento článek, můžete tak učinit okamžitě zasláním jediné SMS. Zašlete SMS ve tvaru "ctu clanek" na číslo 903 33 20. Během chvilky obdržíte číselný kód, kterým článek odemknete.
Cena SMS odeslané na číslo 9033320 je 20 Kč vč. DPH. Službu technicky zajišťuje Airtoy a.s. Infolinka: 602 777 555, www.platmobilem.cz.
reklama

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden