Moje sladké tajemství

Kouzlo lapače snů

Moje sladké tajemství

Podpořte pozitivní energii a zažeňte zlé sny.

Podle některých lidí nemají lapače snů magickou moc a jde jen o pověru. Původní obyvatelé Severní Ameriky v jejich sílu ale věří.

Každý lapač je výjimečný a jedinečný. Používá se jako talisman zavěšený nad postelí nebo v blízkosti okna a dveří. Má zachytávat zlé sny a potom je ničit Sluncem. Lapač snů však můžete používat i jako amulet. Pokud ho budete nosit při sobě, měl by vás ochránit před negativní energií a zlými duchy.

Dávná historie

Lapače snů pochází z časů před Kryštofem Kolumbem. Mohl je vyrábět jen šaman, i když podle pradávného příběhu vyrobil první lapač snů úplně někdo jiný. Indiánská legenda kmene Siuxů vypráví o ženě, která neuměla utěšit své dítě.

Plakalo i ze spánku, a tak se rozhodla jít za indiánskou stařenou a poprosila ji o pomoc. Ta jí poradila, aby vyrobila talisman pro spokojený spánek. Od té doby dítě pokojně spalo, a tak se zrodil první lapač snů.

Lakotská legenda zase vypráví příběh šamana, který měl

Zbývá vám 80% článku k dočtení. Nenechte si to ujít!
Přístup k celému článku získáte s PREMIUM předplatným.
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Pokud vám stačí odemknout pouze tento článek, můžete tak učinit okamžitě zasláním jediné SMS. Zašlete SMS ve tvaru "ctu clanek" na číslo 903 33 20. Během chvilky obdržíte číselný kód, kterým článek odemknete.
Cena SMS odeslané na číslo 9033320 je 20 Kč vč. DPH. Službu technicky zajišťuje Airtoy a.s. Infolinka: 602 777 555, www.platmobilem.cz.

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden