Můj čas na kafíčko

Krádež kyvadélka se kolegyni nevyplatila!

Po mém obvinění se mnou přestala Magda mluvit. Přiznala se až po několika týdnech.

Vyšší síly si dokážou poradit, když se někdo postaví proti dobrým úmyslům.

Už od mládí patřily věci mezi nebem a zemí mezi moje hlavní zájmy. Postupně jsem se věnovala numerologii, věštění z karet, astrologii a později i práci se siderickým kyvadélkem. To jsem si sama vyrobila a uvedla do provozu. Chvíli trvalo, než jsem se s ním naučila pracovat.

Chtěla se to naučit

Jakmile jsem se v práci s kyvadlem zdokonalila, začala jsem radit lidem. Vyhýbala jsem se jejich zásadním otázkám, například ohledně smrti nebo rozvodu. Se svojí novou „specializací“ jsem se netajila ani v práci, kde o mých esoterických sklonech věděli.

Kyvadélko zaujalo i moji kolegyni Magdu. Ta mě jednoho dne požádala, jestli bych jí rovněž nenaučila tomuto typu věštění. Příliš se mi do toho nechtělo, protože pro takovou práci s lidskými očekáváními mi připadala Magda dost povrchní, ale nakonec jsem svolila. Několikrát jsem jí doma poskytla menší školení.

A pak se stala hrozná věc. V den, kdy u mě byla Magda, se mi moje kyvadélko ztratilo! Nejprve se mi nechtělo věřit, že by ho mohla kolegyně odcizit a domnívala jsem se, že někam zapadlo. Ani po velkém úsilí jsem ho ale nenašla. Až pak jsem Magdě zavolala na mobil. Když jsem se jí na kyvadlo zeptala, urazila se.

Po měsíci přišla celá vyděšená!

Kyvadélko jsem nenašla ani v dalších dnech. S těžkým srdcem jsem si musela vyrobit nové. Magda se mnou přestala mluvit, komunikovaly jsme spolu v zaměstnání jen pracovně.

Až po měsíci za mnou kolegyně přišla celá vystrašená. Přiznala se mi ke krádeži kyvadla a současně vyjádřila obavu, že jí za to osud trestá. Syna jí vyhodili ze školy, manželovi přišla na nevěru a jí samotné se objevila na těle záhadná vyrážka.

Kyvadélko mi vrátila a prosila za odpuštění. Projevila jsem velkorysost a mávla nad vším rukou. Později se mi Magda svěřila, že vyrážka jí zmizela, manžel dal přednost jí před milenkou a syna vzali do jiné školy. Obě jsme tak viděly, že vyšší spravedlnost funguje.

Romana F. (54), Liberec

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden