Moje šťastná hvězda

Krainová káže vodu, pije víno

Co ji to napadlo?

Modelka SIMONA KRAINOVÁ (43) na sebe strhla pozornost, když prý začala odsuzovat plastiky a pomlouvat všechny, kteří se nechávají chirurgicky vylepšit. Někteří jí vyčítají, že sama má za sebou takových úprav prý nespočet, ale zarážející podle lidí je, že už řadu let je tváří estetické kliniky, která se stará o její umělé vlasy nebo vyhlazené vrásky.

I když Krainová přiznává maximálně botox, mnozí si myslí, že toho má za sebou víc, proto je zaráží, že se modelka pouští do jiných osobností. Nedávno tak měla odsoudit BLANKU MATRAGI (63), na které  jisté estetické korekce jsou přece jenom víc znát.

Otázka je, proč to Simona dělá, když byla před lety hvězdou návrhářčiných přehlídek a dokonce od ní dostala model v hodnotě tisíců. Udělaly si ty dvě něco? Možná je za tím nevraživost Matragi a novinářky FRANTIŠKY ČÍŽKOVÉ.

Ta totiž návrhářku neustále kritizuje a její modely považuje za kolotočářské. Simona má Františku za svoji druhou mámu, ovšem jestli to je ten důvod, proč se naváží do Matragi, je to smut- né. .

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Štítky:

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden