Můj kousek štěstí

Král mnoha hudebních žánrů Jiří Korn stepuje, hraje na baskytaru a válí kulečník

Můj kousek štěstí

Cesta životem ho vedla za štěstím, ze čtyř sourozenců mu nadělily sudičky nejvíce.

Začal jako nesmělý kytarista s velkou trémou, dnes právem patří mezi nejvýraznější osobnosti naší hudební scény. Stále zvládne skvěle hrát, zpívat i tančit a stal se hvězdou mnoha muzikálů.

Zpívá, tančí a každé své vystoupení dokáže dodnes proměnit ve velkolepou show. Je to univerzální talent, který rád experimentuje a typická je pro něj neustálá změna hudebního stylu. Je o něm známo, že umí Zpívat jako déšť, dobře ví, že Jednou je hůř, jednou je líp a řídí se heslem: Žal se odkládá.

Tři sourozenci

Otec Jiřího Korna (75) pracoval jako číšník v hotelu Alcron, maminka, která ráda zpívala, přivedla k umění i své čtyři děti. „Sestra začala tancovat, chodila do baletu, a když si baletní mistr stěžoval, že nemá kluky, tak vzala bráchu a odvedla ho tam. Takže i on se od

Zbývá vám 88% článku k dočtení. Nenechte si to ujít!
Přístup k celému článku získáte s PREMIUM předplatným.
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Pokud vám stačí odemknout pouze tento článek, můžete tak učinit okamžitě zasláním jediné SMS. Zašlete SMS ve tvaru "ctu clanek" na číslo 903 33 20. Během chvilky obdržíte číselný kód, kterým článek odemknete.
Cena SMS odeslané na číslo 9033320 je 20 Kč vč. DPH. Službu technicky zajišťuje Airtoy a.s. Infolinka: 602 777 555, www.platmobilem.cz.

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden