Můj kousek štěstí

Královna rozchodů

Agáta Hanychová (36) by mohla na nějaké hodně vysoké škole vyučovat předmět rozchody. Stala se zcela zaslouženě královnou rozchodů roku 2021.

To se sice rozbil vztah mnohým známým párům, třeba asi po roce modelce Andree Bezděkové (27) a herci Marku Lamborovi (26), případně fotbalistovi Pavlu Nedvědovi (49) a jezdkyni parkuru Lucii Anovčínové (26), kteří to spolu táhli víc než dva roky, ovšem proti Agátě jsou to všechno držáci. Rebelka rozchody miluje.

Chápající máma, která si uvědomuje, že takové výběrové řízení najít toho pravého je pořádná fuška, které zdá se být  nekonečné.

V uplynulém roce docílila čtyř, což potvrzuje její vztahový limit: tři měsíce a dost. Zlí jazykové by mohli podotknout, že kopíruje maminku Veroniku Žilkovou (60), která má též do jeptišky daleko, jenže ta se provdala za třetího manžela Martina Stropnického (65) před čtrnácti lety, a nedávno se nechala dokonce slyšet, že to s ním hodlá doklepat až do smrti.

Konečně dobrý příklad pro Agátu! Jenže té je to srdečně ukradené. Od konce listopadu randí s pohledným chirurgem z Ústřední vojenské nemocnice v pražských Střešovicích. I ten, kdo propadl z matiky, si snadno spočítá, že fešný lékař dostane v únoru kopačky.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Štítky:

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden