Můj čas na kafíčko

Krampol málem zemřel při autonehodě!

Jen před několika málo dny unikl herec Jiří Krampol (78) jisté smrti! Nestačí, že se musí společně s manželkou Hanou (55) vystěhovat z bytu, který mají ve vyhlášené pražské ulici Pařížská a že se mu syn už osm let neozývá. Teď málem přišel o život!

Jen zázrakem unikl téměř smrtelné autonehodě. Se zpěvákem Karlem Bláhou (69) a synem moderátora Michala Herzána (68) jeli do Brna na plánované vystoupení. Jenže když Bláha s Krampolem sedali do auta, netušili, že syn slavného moderátora si před jízdou značně přihnul! Po autonehodě mu policie naměřila dokonce 2,6 promile alkoholu v krvi! A to už je víc než slušná dávka.

„Zatím toho moc nevím, ale pokud syn řídil a předtím pil, tak je to vůl a zaslouží přísné potrestání,“ nechal se slyšet otec podnapilého řidiče. Sám Jiří Krampol se k autonehodě vyjadřovat nechtěl. Nejspíš tušil, že by se ho někdo zeptal, jak je možné, že nepoznal opilého člověka.

Všechno zlé je k něčemu dobré a tak možná tato autonehoda přispěje k tomu, že se Krampolův ztracený syn konečně ozve. Jeden nikdy neví, kdy bude se svými blízkými třeba mluvit naposledy.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Štítky:

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden