Moje šťastná hvězda

Krampol nemůže vydržet se svou manželkou!

Je naprosto zoufalý. Co se mu přihodilo?

Život baviče JIŘÍHO KRAMPOLA (78) a jeho ženy HANY (55) obrátila naruby nešťastná náhoda. V říjnu si totiž Hanka zlomila nohu v kotníku a od té doby je vězněm ve vlastním bytě. Na pomoci druhých je závislá, její muž už ale takhle prý nemůže žít.

Letošní rok jako by byl nějak prokletý. Alespoň to si prý myslí bývalý moderátor zábavného pořadu Nikdo není dokonalý Jiří Krampol. Smůla se mu totiž lepí letos na paty a o pořádné průšvihy nebyla rozhodně nouze. Pomyslnou tečkou za nevydařeným rokem tak nepochybně byl zlomený kotník Hany Krampolové a hrozba stěhování z jejich rozlehlého bytu v nejlukrativnější čtvrti v samotném centru Prahy. Byla za tím smůla, nešikovnost, nebo řídnutí kostí? Nejde totiž o první zlomeninu tohoto druhu. Během posledních pěti let je to třetí takový úraz, který manželku Jiřího postihl. Samotnou zlomeninu kotníku by snad ještě manželé zvládli, horší jsou ovšem následky, které s sebou zranění nese. Krampolova žena se totiž bez cizí pomoci nedostane z bytu a musí tak mít manžela stále po ruce. Ten už ale péči o nemohoucí polovičku přestává prý zvládat. Všechno na něho padá a cítí se být v pasti. Zvládne ustát ten tlak?

Nešťastný pád ze schodů

V roce 2012 si Hana Krampolová po pádu ze schodů zlomila koleno na levé noze. Dodnes s ním má problémy a nemůže jej pořádně ohnout. O rok později upadla na stejném místě a zlomila si ruku v rameni. Ta zůstala částečně nefunkční i po reoperaci v roce 2014. Poslední zlomeninu, tentokráte kotníku, si způsobila v říjnu po cestě od kadeřníka. „Neví, jak to zvládne. Je na dně. Navíc nemá potřebný klid na léčbu, protože ji nejspíš kvůli zvýšení nájmu čeká stěhování z bytu v Pařížské ulici,“ uvedl rodinný přítel. To však nejsou jediné starosti, které s jejím pádem souvisejí.

Už si s ní neví rady?

Své o tom ví legendární komik Jiří Krampol, který se nijak netají tím, že je z celé situace už značně zoufalý. „Nemůže z bytu bez záchranky, protože ji musejí snést dolů ze schodů. Pořád musí mít tu nohu nataženou. Je to hrozný,“ svěřil se viditelně unavený a zničený herec s tím, že nemůže nechat svou nebohou ženu doma samotnou. Pomoci od přátel se prý bohužel nedočkali, a tak se musejí spolehnout sami na sebe, což je tvrdý oříšek hlavně pro známého herce.

Všichni se na ně vykašlali

„Hanka je na tom líp, ale ono je blbý, že v podstatě nemůže opustit byt bez asistence,“ pokračuje ve výčtu svých starostí Krampol. Nijak se netají ani tím, že v okamžiku, kdy se se ženou ocitl v nesnázích, všichni se na ně vykašlali. Na všechno je tak stárnoucí bavič sám a logicky mu začínají ubývat síly. Sám by potřeboval trochu klidu a dost možná i tu a tam trochu pomoci. Vy- pnout si ale nemůže dovolit, manželka ho potřebuje a nikdo jiný prý není po ruce. „Akorát dopoledne si můžu jít zacvičit a nakoupit, jinak jsem s ní pořád doma. Je to k zešílení,“ dodal Krampol.

Čeká ji dlouhá rehabilitace

Podle našich informací by měla mít paní Krampolová už vyndané stehy a čeká na kontrolu na chirurgii. Tím ale únavné martyrium manželů, jak se zdá, neskončí. Vzhledem k vážnosti zlomeniny čeká Hanu dlouhá rehabilitace a není vůbec jisté, jak na tom bude a zda nebude i v tomto případě hybnost končetiny omezená. Nezbývá než doufat, že příští rok bude manželům přát trochu více. Přece jen jsou oba odkázaní na výdělky Jiřího, a tak by se jistě oběma hodilo, kdyby se Jiří mohl více než své ženě věnovat práci.

Hana Krampolová má na úrazy velkou smůlu.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden