Můj čas na kafíčko

Krasavce uhnala nová sexy kočička!

Našel fešák konečně matku svých dětí?

Vyléčený fešák ze seriálu Sestřičky, herec a moderátor Miroslav Šimůnek (42), sbalil rozvedenou černovlásku z Brna.

Řeč je o promotérce a ředitelce nadačního fondu Pro dětský smích Alici Tobiášové. Mirek se svěřil, že se svou novou láskou se zná mnoho let a pojí je blízké přátelství, které přerostlo ve velkou lásku.

Přítelkyně Alice Tobiášová.

V minulosti Šimůnka velice trápilo, že tráví večery sám, ale to se teď změnilo. Se svou novou přítelkyní a jejím synem, kterého má z předchozího v manželství, žije v Brně.

Herec prozradil, že právě Alice byla hnacím motorem a obrovskou podporou, která mu při jeho léčbě ze závislosti velice pomohla. Se svou novou partnerkou je velice spokojený a pěje na ni samé ódy jako na své předchozí ženy.

,,Je to nesmírně laskavý, čistý, milující člověk, který mi tak obrovsky pomohl, a nebýt jí, asi bych se k tomu, zabojovat se závislostí, neodhodlal,“ láskyplně řekl Šimůnek.

Dočká se už konečně vytouženého potomka?

Všemu otevřený herec se ke své minulosti nerad vrací. Málokdo ví, že byl v minulosti, jako mladík, ženatý. Jeho bývalá žena žila v Americe a on v Londýně.

Jak už to tak bývá, manželství dálku neuneslo a každý šel svou cestou. Krasavec z televize má za sebou několik vztahů, ale vše skončilo neúspěchem a samotou. I když vypadá vyrovnaně, sám zmínil, že jedna věc ho trápí.

,,Abych se přiznal, děti nemám, a rád bych je už měl.“ O lamači ženských srdcí je známé, že je vybíravý. Je i ve zralejším věku tak náročný, nebo ze svých nároků slevil?

Herec se netají tím, že u žen ho spíše zajímala fyzická krása, ale s věkem prý jeho priority šly dolů. Půvabná brunetka, se kterou v současnosti sdílí domácnost, zřejmě splňuje všechna jeho kritéria. Je krásná, ale i chytrá. Bude to konečně i matka jeho vytoužených dětí?

Do léčebny už nikdy znovu nechce!

Posledních deset let se mu po pracovní stránce víc než dařilo. Moderoval TopStar magazín, hrál v divadle, točil seriály a filmy. A jak vyšlo najevo, jeho pracovní vytížení se projevilo na jeho zdravotním stavu a putoval do rukou odborníků.

Po měsíci a půl odešel z psychiatrické nemocnice v Brně. ,,Naštěstí jsem z toho vyvázl dobře, teď jsem na nule a čistej,“ prohlašuje Honza z pohádky.

Po této životní zkušenosti si už dává pozor, aby si práce nenabral víc, než snese, a nemusel nedostatek spánku kompenzovat zase léky na spaní.

Na hereckou práci ale nezanevřel. Po ukončení léčby rychle utíkal na plac a naskočil do primáckého seriálu Sestřičky, kde ztvárňuje trenéra biatlonu Radima Veselíka.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden