Můj kousek štěstí

Krasavici začalo zkušební období!

Blondýna, která čte zprávy na obrazovce televize Prima, se zasnoubila. Přejeme hodně štěstí! Nejméně rok a den by měla být vzorná, jinak by si to mohl ukrajinský developer se svatbou rozmyslet.

Máme si udělat čárku, abychom měli v jejích snoubencích v budoucnu jasno? Eva Perkausová, tahle nebezpečná „žena v rudém“ vybírala dostatečně zazobaného partnera poměrně dlouho a mnoho pánů na ni se slzou v oku vzpomíná. Hořký povzdech za ní poslal její expřítel, automobilový závodník a podnikatel Anonín Charouz (66), se kterým chodila prý jen do té doby, než jí pomohl ke slávě.

Pak už lovila dál, což Charouz neunesl a rozešel se s ní. Krasavice na své cestě za nápadníkem neváhala údajně vyzkoušet i odolnost konta manžela své sestry Moniky, která je o dvacet let starší než Eva.

Mají společného tatínka. Kromě toho je prý mezi úlovky Evy nejméně jeden fotbalista, ale také hokejista, nebo režisér a jiní úspěšní pánové. Identitu toho posledního, Ivana Hecka (38), podnikatele původem z Ukrajiny, tajila dost dlouho.

I když spolu bydlí tři roky, rozhovořili se o své lásce teprve nedávno. Přiznali, že jsou oba dost výbušné povahy, takže mívají doma hodně veselo. Možná je to i tím, že Ivan je dosti žárlivý. Nedivíme se, Eva se ráda producíruje. Obdiv ostatních na jednu stranu může chlapovi lichotit, na druhou ho to v klidu určitě nenechá.

Na exotické dovolené na Maledivách měli ale nucenou karanténu, takže si na dlouhé dny zbyli sami pro sebe. A co zamilovanému páru v takové situaci zbyde jiného, než se zasnoubit? Hecko byl při chystání prstýnku pekelně nervózní a Eva z toho měla psinu. Ale řekla ANO.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden