Moje sladké tajemství

Krásná a milovaná Maruška mela velice smutný osud

Moje sladké tajemství

Dvorská si chtěla vynutit kontakt s vnoučaty, a proto na rodinu své dcery neváhala poslat policii.

Národ Milenu Dvorskou (†71) doslova zbožňoval. Vždyť to byla půvabná Maruška z legendární pohádky. Jenže zatímco na filmovém plátně se jí dařilo, v soukromí zažívala jen samá zklamání.

Těžko říci, jak by se život Mileny Dvorské odvíjel (†71), kdyby jako mladičká dívka nepotkala legendárního Jana Wericha (†75). Možná by vystudovala zdravotnickou školu, kam ji přijali, a pak by se v rodném Prostějově vdala. Anebo také ne. Vždyť Milenu to k divadlu táhlo odmalička, a tak ochotničila, sotva vyrostla z dětských střevíčků.

Nejkrásnější místní děvče

Když k nim do Prostějova přijel Werich se svým představením, byla Milena vybrána, aby mu jako nejkrásnější místní děvče přinesla květiny. Pochopitelně, že ho při té příležitosti požádala o autogram.

Slavný herec se na ni prý podíval a řekl: „Děvčátko, tebe už rok hledám. V tu chvíli totiž věděl, že právě našel Marušku do své pohádky

Zbývá vám 87% článku k dočtení. Nenechte si to ujít!
Přístup k celému článku získáte s PREMIUM předplatným.
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Pokud vám stačí odemknout pouze tento článek, můžete tak učinit okamžitě zasláním jediné SMS. Zašlete SMS ve tvaru "ctu clanek" na číslo 903 33 20. Během chvilky obdržíte číselný kód, kterým článek odemknete.
Cena SMS odeslané na číslo 9033320 je 20 Kč vč. DPH. Službu technicky zajišťuje Airtoy a.s. Infolinka: 602 777 555, www.platmobilem.cz.

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden