Moje sladké tajemství

Krásná a nešťastná herečka zemřela všemi opuštěná

Moje sladké tajemství

Když chtěla unaveného Petra vzbudit k jídlu, zjistila, že její milovaný manžel pokojně odešel ve spánku.

Eva Jakoubková (†53) milovala všechny své partnery z celého srdce a ze smrti toho posledního se nikdy nevzpamatovala. Obrovskou bolest tak zaháněla alkoholem, což se jí stalo osudným.

Krásná, tajemná a také zranitelná... taková byla herečka Eva Jakoubková (†53). Bohužel ale nejen to. S herečkou odjakživa cloumaly emoce ode zdi ke zdi a když se zamilovala, prožívala to velice dramaticky. Navíc se často a ráda napila, což se jí později stalo osudným.

Často si hledala starší partnery

Své by o tom mohl kdysi vyprávět například legendární český herec Ilja Racek (†88). Eva se do něj kdysi tak zbláznila, že dokázala čekat dlouhé hodiny v dešti před jeho bytem, aby ho alespoň na chvíli spatřila.

Charismatický Racek ale nebyl jediný životní partner krásné herečky. Eva svého času tvořila

Zbývá vám 89% článku k dočtení. Nenechte si to ujít!
Přístup k celému článku získáte s PREMIUM předplatným.
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Pokud vám stačí odemknout pouze tento článek, můžete tak učinit okamžitě zasláním jediné SMS. Zašlete SMS ve tvaru "ctu clanek" na číslo 903 33 20. Během chvilky obdržíte číselný kód, kterým článek odemknete.
Cena SMS odeslané na číslo 9033320 je 20 Kč vč. DPH. Službu technicky zajišťuje Airtoy a.s. Infolinka: 602 777 555, www.platmobilem.cz.

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden